تصویر

تیتر مهمترین اخبار روز

تبریک امام جمعه شهرستان چهارباغ به مناسبت هفته دفاع مقدس کرج میزبان بزرگ ترین جشن هفته وحدت هماهنگی کامل برگزاری مسابقات ورزشی قهرمانِ محلات شهر کرج انجام شد از تندباد تا شب پرستاره روایت‌هایی از حماسه‌ و امید در رونمایی از کتب حوزه ادبیات پایداری استان البرز پیشگیری، آموزش و فناوری: سه‌گانه طلایی فرمانداری فردیس در مبارزه با تخلفات ساختمانی کارگاه تخصصی تربیت کنشگر سواد رسانه در استان البرز برگزار شد انسداد چاه های نظرآباد در اجرای طرح تعادل بخشی صورت گرفت راه اندازی تصفیه خانه پساب گام مهمی برای جایگزینی آب شرب در صنایع تامین ۲۰ میلیون مترمکعب آب سالم برای صنایع البرز پایان چشم انتظاری ۳۸ ساله/شناسایی پیکر شهید سلیم‌نژاد طرح های بزرگ عمرانی کرج از رکود خارج شدند وعده تکمیل متروی کرج در حال تحقق است تحقق ۸۰ درصدی تعهدات طرح توسعه آب البرز تردد در راههای روستایی طالقان به حالت عادی بازگشت مشارکت مردمی کلید حفظ میراث طبیعی طالقان

راز اهمیت هنر در دور کردن ما از رنجهای زندگی و تعالی دادن به روح ما است
15 تیر 1401 - 16:23
2
ستاد رشید کاکاوند در مراسم وارثان قلم که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز برگزار شد گفت: اینکه چرا تا این اندازه هنر برای ما با اهمیت است و به آن می پردازیم، این است که راز اهمیت هنر در دور کردن ما از رنجهای زندگی و تعالی دادن به روح ما است.
ارسال توسط :
پ
پ

ستاد رشید کاکاوند در مراسم وارثان قلم که در برگزار شد گفت: اینکه چرا تا این اندازه هنر برای ما با اهمیت است و به آن می پردازیم، این است که راز اهمیت هنر در دور کردن ما از رنجهای زندگی و تعالی دادن به روح ما است.

استاد رشید کاکاوند، در مراسم وارثان روز قلم که به مناسبت بزرگداشت روز قلم در سالن سیروس صابر ا، برگزار شد اظهار داشت: هنر خلق یک اثر است، تاثیر گذاری بر روی جهان شاید از والاترین اهدافی باشد که دنبال می کنیم، خلق کردن یعنی ایجاد یک اثر از هیچ که از مهمترین راه های تاثیرگذاری است.
استاد کاکاوند تصریح کرد: هنر روح را رشد می دهد چه جایزه‌ای بزرگتر از این می توانید از چیزی انتظار داشته باشید، آیا در این جهان چیزی بزرگتر از داشتن یک روح بزرگ وجود دارد.
وی افزود: انسان به طور ذاتی برای تأمین نیازهای خود، نیازمند ارتباط با محیط است، و به طور طبیعی از این محیط تأثیر می‌پذیرد، یعنی اگر محیط پیرامونی‌اش سالم و صالح باشد به فضائل اخلاقی، و اگر ناسالم و ناپاک باشد به رذائل گرایش پیدا خواهد کرد.
به این ترتیب، می‌توان نتیجه گرفت که اگر محیط سالم نباشد، تربیت اخلاقی نیز امکان‌پذیر نخواهد بود، توجه به سیره پیامبر(ص) نشان می‌دهد که ایشان، به وسیله زدودن عوامل نامناسب و برطرف کردن موانع از محیط، درصدد فراهم کردن محیط مناسب برای تربیت اخلاقی بوده‌اند.
این پژوهشگر ادبیات فارسی تاکید کرد: باید رذائل انسانی را کنار بگذاریم و فضیلت ها را برگردانیم، هنر و ادبیات در شکل خاصش می تواند فضیلت ها را برگرداند و رذائل را پاک کند.
کاکاوند افزود: ما که نماینده فرهنگ جامعه هستیم اولین توقع مان باید این باشد که مدیران به ما گوشزد کنند کجای کار را ایراد داریم و از طرفی هرگاه هنرمند انتقادی کند باید روی چشم بگذاریم چون اوست که می داند جهان آرمانی کجاست و به چه شکلی است و چه فاصله ای با این جهان واقعی دارد.
این مدرس دانشگاه با اشاره به اشعار حافظ اظهار کرد: شاید حافظ در روزگار خود اگر شنیده می شد انقدر دردمندانه اشعارش به نظر نمی آمد، آنجا که گفته: عشق می ورزم و امید که این فن شریف چون هنرهای دگر موجب حرمان نشود
کاکاوند گفت: حتما مدیران فرهنگی در روزگاران گذشته حافظ نمی دانستند که هنرمند وظیفه ذاتی اش چیست وگرنه حافظ انقدر دل نگران نمی شد که همه هنرها موجب حرمان است .
حتی عشق که ذات بشر به واسطه عشق است که نسبت به دیگر موجودات ممتاز است، انسان تنها موجودی است که عشق می ورزد.
وی افزود: در روزگار ما شعارهای زیبایی داده می شود اما امروز را احساس می کنیم که حرمت قلم نگه داشته شده و احترام اهل قلم کاملا واضح در جامعه دیده می شود.

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.