دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان البرز از راهاندازی اولین مرکز یاریگران درمان ماده ۱۶ در کشور با هدف درمان و توانبخشی و توانمندسازی معتادین متجاهر در این استان خبر داد.
– اخبار استانها –
سردار سید جعفر حسینی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان البرز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از کرج از راهاندازی اولین مرکز یاریگران درمان ماده ۱۶ در کشور با هدف درمان و توانبخشی و توانمندسازی معتادین متجاهر، در استان البرز خبر داد.
وی افزود: این مرکز که بهتازگی فعالیت خود را آغاز کرده، با توجه به استانداردهای روز دنیا و مطابق با دستورالعملها و بخشنامههای ستاد مبارزه با موادمخدر ساخته شده است و تحت مدیریت دانشگاه، با همکاری اساتید و متخصصان علمی، اداره میشود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان البرز مطرح کرد: ساختمان مرکز یاریگران درمان ماده ۱۶ بهوسیله خیرین ساخته شده است و شهرداری و شورای اسلامی شهر کرج نیز در تأمین زیرساختهای این پروژه مشارکت داشتهاند.
حسینی با بیان اینکه این مرکز با زیربنای حدود ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع، محیطی مناسب و مجهز برای درمان و مراقبت از معتادین متجاهر است، اذعان کرد: این مرکز که از ۲۰ روز پیش فعالیت خود را آغاز کرده، در حال حاضر حدود ۱۵۰ نفر مددجو دارد.
وی اضافه کرد: انتظار میرود تا پایان سال جاری ظرفیت مرکز یاریگران درمان ماده ۱۶ البرز به ۷۵۰ نفر برسد. هر هفته بهطور متوسط ۱۵۰ نفر مددجو به این مرکز اعزام میشوند و پس از گذشت مدتزمان کوتاهی، ظرفیت مرکز به حداکثر خود خواهد رسید.
حسینی گفت: معتادین متجاهر که توسط پلیس با دستور قضائی جمعآوری میشوند، به این مرکز منتقل و درمان علمی و تخصصی آنها آغاز میشود. پروسه درمان این افراد بهطورمعمول ۶ ماهه است، اما اگر مددجویان تمایل داشته باشند، میتوانند مدت بیشتری در اینجا بمانند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان البرز اظهار کرد: یکی از ویژگیهای برجسته این مرکز، ارائه آموزشهای حرفهای حین درمان است. این به معتادین کمک میکند تا پس از پایان دوره درمان، در شرکتهای مختلف مشغول به کار شوند.
وی خاطرنشان کرد: مراقبتهای بعد از خروج نیز با حمایتهای دستگاههای قضائی، از جمله دادگستری و دادستانی انجام خواهد شد تا فرد بتواند در مسیر زندگی سالم و مستقل قدم بردارد و بهطور مداوم تحت نظارت مددکار اجتماعی قرار گیرد.
حسینی عنوان کرد: در مرکز واقع در چهارباغ، از مجموع ۲ هزار و ۱۰۰ نفر مددجو، ۳۸۵ نفر از آنها موفق به حفظ پاکی خود برای بیش از دو سال شدهاند. این افراد تحت نظارت دائم مددکار اجتماعی و مرکز، همچنان در مسیر بهبودی قرار دارند.
این مرکز که تا پایان سال جاری بهصورت رسمی افتتاح میشود، بهعنوان یک الگوی موفق در درمان معتادین متجاهر در کشور، نقش مهمی در کاهش آسیبهای اجتماعی و کمک به بازسازی زندگی افراد تحت درمان ایفا خواهد کرد.
انتهای پیام/
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید