پ
پ

پژوهشگران پژوهشگاه مواد و انرژی مشکین دشت در مدرسه دخترانه مریم میرزاخانی واقع در یک منطقه روستایی سامانه برق خورشیدی نصب کردند.

به همت پژوهشگران پژوهشگاه مواد و انرژی مشکین دشت شهرستان ، سامانه برق خورشیدی برای مدرسه دخترانه استاد مریم میرزاخانی در روستای کولگان از شهرستان رودبار جنوب استان کرمان طراحی و در ماه سال جاری نصب و راه اندازی شد.
طرح مطالعه بهره برداری از انرژی خورشیدی و طراحی و نظارت بر اجرای سامانه برق خورشیدی در مدرسه استاد مریم میرزاخانی توسط مهرداد عدل و با همکاری فرهاد براتی از اعضای هیات علمی پژوهشکده انرژی در پژوهشگاه مواد و انرژی طراحی و به بهره برداری رسید،این طرح از سوی احمدرضا نیاورانی نماینده گروه مدرسه سازی نهال اندیشه، درمهرماه سال ۹۹ و در چارچوب یک طرح پژوهشی به پژوهشگاه مواد و انرژی واگذار شد.
دکتر عدل مجری این طرح پژوهشی در این خصوص، به خبرنگار فارس گفت: با درنظر گرفتن جوانب گوناگون فنی و ، بهره برداری از برق پنل‌های خورشیدی فتوولتائی بصورت جریان مستقیم، با کمک باتری‌های ذخیره ساز و دستگاه کنترل شارژ به همراه چراغ های دیود نورافشان (LED) برای فراهم سازی روشنایی فضاهای مدرسه در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: پس از تهیه تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز برای این سامانه، نصب و راه اندازی برق خورشیدی در مدرسه دخترانه استاد مریم میرزاخانی و همچنین کتابخانه مهندس گلنوش زنگنه در مهرماه سال جاری به پایان رسید.
این پژوهشگر ادامه داد: در این سامانه از سه دستگاه پنل خورشیدی به ظرفیت مجموع ۹۶۰ وات، یک دستگاه کنترل شارژ خورشیدی، باتری ۲۴ ولتی و ۲۱ شعله چراغ برق مستقیم هریک به توان نامی ۱۸وات و شدت نورافشانی ۲۲۰۰ لومن بهره گیری شده است.
وی گفت: سامانه روشنایی فضاهای داخلی مدرسه با بهره‌گیری از چراغ‌های دیود نوری (LED) پربازده و مبتنی بر برق مستقیم با کمک پنل های برق خورشیدی، طراحی و تجهیز شد.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر