مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی آب و خاک کشور (پارس) با بیان اینکه پویایی بخش کشاورزی تاب آوری در شرایط اقیلمی شکننده را دوچندان می کند، گفت: یکی از عوامل نجاتبخش و کمک حال کشاورزی در چالش های پیش رو ، استفاده از فناوری ها و نوآوری ها است.
محمدمهدی قاسمی در آیین گشایش نخستین نمایشگاه هوشمندسازی کشاورزی که در حاشیه نخستین کنگره ملی فنی و مهندسی کشاورزی در سالن همایش های موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور مستقر در کرج برگزار شد، افزود: در شرایط کنونی کشورمان با چالش هایی در بخش آب، خاک و هوا روبرو است که با توجه به اقلیم خشک و نیمه خشک ایران باید میزان بهره وری از منابع آب و خاک را با کمک فناوری افزایش دهیم .
وی افزود: کشورمان دارای طبیعت بسیار متنوع است اما با استفاده از ابزار و فناوری های نوین در بخش کشاورزی باید این بخش را متحول کرد.
بازار کشاورزی هوشمند تا سه برابر افزایش می یابد
قاسمی به اطلاعات پیش بینی شده در حوزه کشاورزی هوشمند اشاره کرد و اظهار کرد: بازار فضای کشاورزی هوشمند جهان در سال ۲۰۲۱ حدود ۱۲.
۷ میلیارد دلار بود که پیش بینی می شود در سال ۲۰۲۵ به ۲۲ میلیارد دلار و در سال ۲۰۳۰ به ۴۰ تا ۴۴ میلیارد دلار برسد.
وی گفت: بایستی از فناوری های پایه در حوزه سنجش از راه دور، اینترنت اشیاء، فناوری های ارتباط، هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و بستر اینترنتی که وجود دارد بهره گیری شود تا بهره وری نهاده ها را افزایش دهیم.
مدیرعامل شرکت خدمات فنی و مهندسی آب و خاک کشور افزود: در پایش معین به تجزیه و تحلیل معین و کنترل عوامل مختلف تولید نیاز داریم تا از فناوری های نوین استفاده کنیم که هزینه های تولید را کمتر و سودآوری را افزایش می دهد.
قاسمی به برگزاری نمایشگاه جامع هوشمندسازی کشاورزی اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه با حضور ۲۲ شرکت دانش بنیان که در حوزه هوشمند سازی کشاورزی فعال هستند در ۲۲ غرفه حضور یافته اند.
وی افزود: این شرکت ها می توانند با مروجین و کشاورزان و محققان همرسانی و هم افزایی داشته باشند تا دستاوردها را بهبود بخشند و نیازهای بخش کشاورزی پوشش داده شود.
وی تصریح کرد: فضای کشاورزی بسیار بزرگ، بکر و گسترده است که اگر بخواهیم در این حوزه قدم برداریم این شرکت حامی طرح های پژوهشی نوآورانه است و دستاوردهایی که در بخش می خواهند ساری و جاری کنند را حمایت می کنیم.
نمایشگاه جامع هوشمندسازی کشاورزی تا عصر فردا ۲۶ بهمن ماه ادامه دارد.
منبع ایرنا برچسب ها: مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی آب و خاک کشور (پارس) با بیان اینکه پویایی بخش کشاورزی تاب آوری در شرایط اقیلمی شکننده را دوچندان می کند، گفت: یکی از عوامل نجاتبخش و کمک حال کشاورزی در چالش های پیش رو ، استفاده از فناوری ها و نوآوری ها است.
مدیرعامل شرک
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید