پ
پ
رضایت عمومی شهروندان البرزی در اجرای برنامه‌ها کسب شود

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی گفت: تمام طرح‌های در دست اجرا باید به نحوی باشد که رضایت شهروندان را در پی داشته باشد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، علی شیری‌زاد ظهر امروز _پنجشنبه دوازدهم مهر_ در نشست شورای اسلامی استان البرز که در سالن جلسات خانه ملت برگزار شد، اظهار کرد: مسائل و چالش‌های موجود در شهرستان‌های البرز باید به صورت جدی مورد پیگیری و اجرا قرار بگیرد.

وی با تأکید بر اهمیت پیگیری مصوبات توسط اعضای شوراهای اسلامی شهرستان‌ها، افزود: همت مسئولان استان در پیگیری موضوعات شهرستان‌ها و اجرایی شدن آن‌ها می‌تواند رضایت عمومی را فراهم کند.

نماینده مردم شریف کرج، فردیس، آسارا و اشتهارد در ادامه به بررسی گزارش‌ها و تعیین خط مشی‌ها پرداخت و بر ضرورت شهرستان شدن محمد شهر، کمالشهر و ماهدشت تأکید کرد.

شیرین‌زاد به موضوع حقابه مشکین دشت، کمبود آب در بلوار کامیون داران و حل معضل پسماند در شهرک صنعتی اشتهارد اشاره و اضافه کرد: رصد گزارش‌های مردمی نشان می‌دهد که این موارد از اهم انتظارات و مطالبات به حق شهروندان است.

وی سامان‌بخشی قراردادهای کارگری، کارمندی و نیروهای پیمانکاری در شهرداری‌ها را از دیگر مطالبات مردم عنوان کرد و خواستار اصلاح رویه نادرست در این حوزه شد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بر نقش مهم شوراهای اسلامی در این زمینه تأکید کرد و گفت: با تشکیل جلسات و کارگروه‌های تخصصی به صورت جداگانه در شهرستان‌ها، می‌توان به این موضوعات رسیدگی کرد.

به گزارش ایمنا، این نشست به بررسی مسائل و چالش‌های موجود در شهرستان‌های البرز اختصاص داشت و بر لزوم توجه به خواسته‌های عمومی تأکید شد که نشان‌دهنده عزم و اراده نمایندگان استان برای پاسخگویی به نیازها و خواسته‌های شهروندان و بهبود شرایط زندگی در شهرستان‌های البرز بود.

منبع: ایمنا – البرز

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.