پ
پ

نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: مقرر شد تمامی دستگاه های مسئول در خصوص پروژه کمربندشمالی کرج در قالب کارگروه به صورت هفتگی و مستمر به احصا و حل موانع بپردازند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، مجتبی عبداللهی در بازدید از پروژه کمربندشمالی کرج که روز دوشنبه صورت گرفت، با بیان اینکه با پیمانکار و مشاور این پروژه طی جلسه ای گفتگو کردیم، افزود: درصدد هستیم با ایجاد همدلی و هم افزایی در مدت منطقی نسبت به اتمام این پروژه اقدام کنیم.
وی ادامه داد: در ابتدا باید در نشست های تخصصی با پیمانکار، مشاور و شورا و شهردار کرج موضوعات مختلف سر راه این پروژه را مورد بررسی قرار دهیم تا بتوانیم تدابیر لازم را اتخاذ کنیم و زمان دقیق بهره را اعلام کنیم.
عبداللهی گفت: مقرر شد تمامی دستگاه های مسئول در خصوص این پروژه در قالب کارگروه به صورت هفتگی و مستمر به احصا و حل موانع بپردازند.
وی افزود: به طور قطع این پروژه تاثیر بسزایی در کاهش ترافیک شریان های اصلی استان خواهد داشت و مردم استان البرز و سایر مسافران عبوری از آن بهره مند می شوند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.