تصویر
روند کاهشی کم فروشی یکی از مصادیق عملی امر به معروف و نهی از منکر
06 اسفند 1401 - 15:29
4
محمد حسین طاهری در حاشیه برگزاری دوره آموزشی با موضوع " کم فروشی " گفت : این دوره آموزشی برای کلیه مدیران کنترل کیفیت و مدیران عامل واحد های تولیدی در صنعت غذا جهت صیانت از حقوق عامه برگزار شده است.
ارسال توسط :
پ
پ

محمد حسین طاهری در حاشیه برگزاری دوره آموزشی با موضوع " کم فروشی " گفت : این دوره آموزشی برای کلیه مدیران کنترل کیفیت و مدیران عامل واحد های تولیدی در صنعت غذا جهت صیانت از حقوق عامه برگزار شده است.

ایشان بیان داشت در این دوره آموزشی که با استفاده از ظرفیت ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان برگزار شد حجت الاسلام والمسلمین توانایی ( استاد دوره مذکور) موضوعات شرعی مربوط به کنترل اوزان فرآورده های غذائی برای جلوگیری از کم فروشی را شرح داده و تبین نمودند.
طاهری با اشاره به مباحث مطرح شده در این دوره خطاب به مدیران واحد های تولیدی گفت: صیانت از حقوق عامه و جلوگیری از کم فروشی از وظایف شرعی'، سازمانی و همچنین مصداق عملی امر به معروف و نهی از منکر می باشد.
مدیر کل استاندارد استان البرز عنوان نمود: از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن سال جاری ۲۲۵ قلم کالا از ۱۲۸ واحد تولیدی مورد پایش وزن سنجی قرار گرفته است که شاهد کاهش کم فروشی از بین واحدهای مورد پایش بوده ایم.

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.