پ
پ

محمد حسین طاهری در حاشیه برگزاری دوره آموزشی با موضوع " کم فروشی " گفت : این دوره آموزشی برای کلیه مدیران کنترل کیفیت و مدیران عامل واحد های تولیدی در صنعت غذا جهت صیانت از حقوق عامه برگزار شده است.

ایشان بیان داشت در این دوره آموزشی که با استفاده از ظرفیت ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان برگزار شد حجت الاسلام والمسلمین توانایی ( استاد دوره مذکور) موضوعات شرعی مربوط به کنترل اوزان فرآورده های غذائی برای جلوگیری از کم فروشی را شرح داده و تبین نمودند.
طاهری با اشاره به مباحث مطرح شده در این دوره خطاب به مدیران واحد های تولیدی گفت: صیانت از حقوق عامه و جلوگیری از کم فروشی از وظایف شرعی'، سازمانی و همچنین مصداق عملی امر به معروف و نهی از منکر می باشد.
مدیر کل استاندارد استان البرز عنوان نمود: از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن سال جاری ۲۲۵ قلم کالا از ۱۲۸ واحد تولیدی مورد پایش وزن سنجی قرار گرفته است که شاهد کاهش کم فروشی از بین واحدهای مورد پایش بوده ایم.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر