زارع دومین فینالیست کشتی ایران در مسابقات جهانی
شناسه : 4607463

نماینده سنگین وزن ایران با پیروزی مقابل حریف روسی‌الاصل از بحرین، راهی دیدار نهایی رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان شد

پ
پ

نماینده سنگین وزن ایران با پیروزی مقابل حریف روسی‌الاصل از بحرین، راهی دیدار نهایی رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در ادامه رقابت‌های ۴ وزن نخست کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۵ در زاگرب کرواسی، امیرحسین زارع دارنده ۲ مدال طلای جهان ومدال‌های نقره و برنز المپیک در دیدار نیمه نهایی وزن ۱۲۵ کیلوگرم برابر شامیل شریف‌اف کشتی‌گیر روسی‌الاصل بحرین به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه۷ بر۳ به برتری رسید و راهی فینال شد.

زارع پیش از این در دور نخست استراحت کرد، سپس با نتیجه ۱۱ بر صفر یانووان اسمیت از پورتوریکو را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله نیز با نتیجه ۱۰ بر صفر سولومون ماناشویلی از گرجستان را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد.

رقابت‌های فینال ۴ وزن نخست این مسابقات از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه فردا یکشنبه آغاز می شود و باید دید امیر حسین زارع برای سومین بار در مسابقات جهانی تاج‌گذاری خواهد کرد؟

پیش از این احمد محمدنژاد جوان در فینال وزن ۶۱ کیلوگرم ۳ بر ۲ کره شمالی را برد تا نخستین فینالیست ایران در مسابقات جهانی باشد.

اما کامران قاسم‌پور در نمایشی ضعیف ۷ بر صفر مغلوب زاهد والنسیا از آمریکا شد و فینال وزن ۸۶ کیلوگرم را از دست داد.

دیگر نماینده روز نخست ایران امیر محمد یزدانی بود که نمایش بدی داشت با شکست سنگین ۱۵ بر ۴ از کنان هیبت‌اف آذربایجانی از دور مسابقات وزن ۷۰ کیلوگرم کنار رفت.

۲۵۷ ۲۵۱

منبع: خبرآنلاین

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.