پ
پ

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز از برگزاری دورهای آموزشی رایگان در محله های کم برخوردار این استان برای زنان آسیب دیده اجتماعی و زنان سرپرست خانوار خبر داد.

بهزاد غفاری در حاشیه میز خدمت ارتباطات مردمی وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی که به مناسبت حضور رئیس جمهور برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای ارتقای مهارتهای شغلی و توانمندسازی زنان بی سرپرست، بد سرپرست و معتادین بهبود یافته و گسترش آموزش های مهارتی بازارمحور زنان این دوره های مهارتی با رویکرد اشتغال پایدار اجرا می شود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز افزود: این پروژه با اولویت ساماندهی مشاغل خانگی برای زنان سرپرست خانوار و زنان بدسرپرست، به منظور ارتقای آموزش های فنی و حرفه ای با ضمانت اشتغال برای زنان سرپرست خانوار و خانواده های آسیب دیده و نیازمند انجام می شود.
غفاری تصریح کرد: آموزش های فنی و حرفه ای به منظور توانمند سازی و ایجاد کسب وکار در جهت تقویت اقتصاد خانواده های جامعه هدف برگزار می شود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.