پ
پ

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های شهرداری کرج از تغییر ساعات کاری بازار روزها و میادین این کلانشهر در نیمه دوم سال خبر داد.

حمید دانشی‌کهن در خصوص ساعات کاری بازارها و میادین در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۱ اظهار داشت: ساعت کاری بازارها و میادین در شش ماهه دوم سال نسبت به شش ماهه اول مقداری متفاوت‌تر است و خدمات رسانی به شهروندان به بهترین نحو انجام می‌شود.
این مسئول افزود: در روزهای عادی از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۱۳:۰۰ و ۱۵:۳۰ الی ۲۰ در خدمت شهروندان محترم هستیم تا خدمات باکیفیتی را ارائه دهیم.
دانشی‌کهن تصریح کرد: در روزهای جمعه و ایام تعطیل نیز از ساعت ۹:۰۰ صبح تا ۱۳:۰۰ میادین و بازارهای سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج ارائه خدمت می‌کنند.

لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در بازارهای روز
رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج در ادامه بر ضرورت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در بازارهای میوه و تره بار و میادین تاکید کرد و گفت: دستورالعمل‌های بهداشتی در بازارهای میوه و تره و میادین بار رعایت می‌شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با افراد برخورد خواهیم کرد.
این مسئول با بیان اینکه باید با جدیت تمام ضوابط و مقررات ابلاغی سازمان در میادین و بازارها اجرا شود افزود: ناظرین بازارهای شهر کرج وظیفه دارند با هرگونه تخلف احتمالی بدون هیچ‌گونه اغماضی در چارچوب مقررات دستورالعمل انضباطی ابلاغ شده با افراد خاطی برخورد نموده و در راستای کسب رضایت شهروندان عزیز کرجی تلاش کنند.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر