پ
پ

یک کارشناس تغذیه با تاکید بر اهمیت مصرف سبزیجات برگ سبز گفت: ویتامین‌ها و مواد معدنی و فیبر موجود در سبزیجات برگ سبز می‌تواند از پیری زودرس، چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی و برخی از سرطان‌ها پیشگیری کند.

لادن خیابانی در گفت و گو با ایسنا گفت: یکی از انتخاب‌های مناسب‌ برای داشتن تغذیه سالم، گنجاندن سبزیجات برگ سبز در برنامه غذایی است.
سبزیجات برگ سبز حاوی ویتامین‌های E ، C ، K گروه B و ویتامین A هستند.
این سبزیجات فیبر بسیار بالایی دارند و حاوی کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و گاها فولاد هستند.
وی ادامه داد: این مجموعه غنی از ویتامین و مواد مغذی موجود در سبزیجات برگ سبز منابع مهم و مفیدی برای بدن ما محسوب می‌شود و می‌تواند باعث پیشگیری از پیری زودرس، اضافه وزن و چاقی، حفظ سلامت و شادابی پوست، کاهش رادیکال‌های آزاد شوند.
مصرف این سبزیجات می‌تواند توان سیستم ایمنی بدن را افزایش دهد.
خیابانی درباره تاثیر این گروه از سبزیجات بر برخی از بیماری‌ها اظهار کرد: فیبر و ویتامین‌های موجود در سبزیجات برگ سبز می‌تواند از بروز بیماری‌های غیرواگیری مانند بیماری‌های قلبی عروقی، سکته های قلبی و مغزی، تصلب شراین و برخی از سرطان‌ها مثل سرطان دستگاه گوارش و پروستات پیشگیری کند.
همچنین فیبرموجود در این سبزیجات با افزایش احساس سیری باعث کاهش وزن شده و یک انتخاب مناسب برای رژیم غذایی کم کالری است.
این سبزیجات با منبع غنی فیبر خود، عامل موثری در کاهش مشکلات گوارشی نظیر یبوست هستند.
این کارشناس تغذیه در مرکز بهداشت غرب کرج اظهار کرد: سبزیجات برگ سبز مثل سبزی خوردن، خرفه، شنبلیله، برگ چغندر، بروکلی، کاهو، کاسنی ،اسفناج و.
.
.
هستند و با توجه به اهمیت تغذیه‌ای آنها باید در سبد روزانه تغذیه خانواده ها گنجانده شوند.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر