نماینده مردم ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی گفت: سند آمایش سرزمینی استان البرز مشکلات جدی و اساسی دارد که باید در آن بازنگری صورت گیرد.

استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج علی حدادی ظهر امروز در نشست مشترک مسئولین شبکه تشکلی بسیج دانشجویی البرز با مسئولین ارشد استان با عنوان «مهد البرز» برگزار شد اظهار داشت: امیدوارم که با استمرار این جلسات بتوانیم از ظرفیت‌های این قشر مهم و اثر گزار جامعه بهره‌مند شویم.

وی در بخشی از سخنان خود به اهمیت فرزندآوری و جوانی جمعیت اشاره کرد و افزود: قوانین بسیار خوبی در این رابطه در مجلس یازدهم تصویب و توسط دولت برای اجرا ابلاغ شد اما متأسفانه به علت برخی مشکلات در منابع این قانون به‌طور کامل اجرانشده است که انتظار می‌رود دولت محترم چهاردهم برای این مهم برنامه‌ریزی دقیق‌تری را داشته باشد.

دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه به ظرفیت‌های استان البرز در حوزه صنایع اشاره کرد و گفت: استان البرز از ۱۲ شهرک صنعتی، ۲۲ لکه صنعتی و ۸ لکه صنعتی در حال ساماندهی برخوردار است.

حدادی در ادامه وجود شرکت‌های دانش‌بنیان و شهرک‌های صنعتی دارویی و کارگاه‌های تولیدی و صنعتی را پتانسیل عظیم برای استان برشمرد و گفت: در کنار توجه و حمایت از این مجموعه‌ها باید به پیوست‌های دیگر آن همچون آسیب‌شناسی در محورهای آلودگی و آلایندگی نیز توجه کرد.

سند آمایش سرزمین فرصتی برای رفع مشکلات زیرساختی استان البرز است سند آمایش سرزمین البرز از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور مصوب شد

وی در بخش دیگری به سند آمایش سرزمینی استان البرز انتقاد کرد و گفت: سند آمایش سرزمینی مبنا و پایه بسیاری از موضوعات برای برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی است اما متأسفانه این سند در استان البرز با نواقص و مشکلاتی روبه‌رو است که حتماً باید تصحیح شود و انتظار می‌رود که دانشجویان بسیجی در مطالبه‌گری این مهم از مسئولین مربوطه با ما همراه شوند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی به ضعف و نبود زیرساخت‌های کافی در استان البرز اشاره کرد و گفت: البرز زیر سایه تهران و بدون توجه به زیرساخت‌ها و نیازهای اساسی و صرفاً با تغییر تابلوی فرمانداری کرج به استانداری البرز، استان شد که این امر سبب مشکلات بسیاری برای این منطقه شد.

البرز همواره جزء ۱۰ استان پردرآمد کشور بوده است

حدادی با اشاره به سهم بالای البرز در تأمین منابع درآمدی، گفت: متأسفانه علم رقم اینکه البرز همواره جزء ۱۰ استان پردرآمد کشور بوده اما در حوزه تخصیص و توزیع اعتبارات همیشه مورد کم‌توجهی و بی‌ی قرارگرفته است.

وی در ادامه به‌ردیف بودجه مناطق محروم استان اشاره کرد و گفت: این رقم در سال ۱۴۰۰ حدود ۴ میلیارد تومان بود اما با پیگیری‌ها و مطالبه‌گری‌هایی که از تربیون مجلس و مکاتبات و تذکرات کتبی مکرری که به مسئولین مربوطه دادم این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۱۱۴ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۲ به بیش از ۲۰۰ میلیارد و در سال ۱۴۰۳ به بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان رسید که اتفاق مبارکی برای مردم شریف استان و حوزه انتخابیه رقم خورد.

امروز خروجی صنعت خودرو در شأن مردم شریف ایران اسلامی نیست

دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری به صنعت خودرو اشاره کرد و گفت: متأسفانه امروز خروجی این صنعت در شأن مردم شریف ایران اسلامی نیست، کیفیت پایین و قیمت بالا برای این صنعت اصلاً قابل‌قبول نیست.

حدادی در خاتمه با اشاره به قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران، گفت: این قانون سند ملی و چشم‌انداز توسعه و پیشرفت ایران اسلامی است که دولت محترم و همه مسئولین باید حول محور این قانون عمل کنند و شما دانشجویان نیز باید این مهم را از مسئولین امر مطالبه‌گری داشته باشید.

در پایان، به درخواست دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان البرز و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی کتاب «قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران» به سازمان بسیج دانشجویی استان البرز اهدا شد تا مورد مطالبه‌گری و پیگیری از مسئولین اجرایی قرار گیرد.

انتهای پیام/

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر