پ
پ

مدیرکل امور و استانداری البرز مردم را صاحبان اصلی قرارگاه های اجتماعی خواند و از راه اندازی خانه های جوان، احسان، سلامت، امداد، به زیست در محله های کم برخوردار استان البرز خبر داد.

محمدجواد کاظمینی در ششمین جلسه قرارگاه اجتماعی و فرهنگی شهرستان کرج که با حضور اردشیر آل عوض مشاور فرهنگی واجتماعی استاندار البرز ، قاسم پور معاون استاندار و ، معاون ، امنیتی و اجتماعی فرمانداری کرج و اعضای قرارگاه در سالن غدیر فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: با تدبیر ویژه استاندار محترم، طرح قرارگاه اجتماعی در استان البرز کلید خورد و بعنوان یکی از برنامه های اصلی استان در دستور کار اجرایی قرار گرفته است.
وی با اشاره به اجرای این طرح در شهرستانهای استان البرز افزود: شیوه نامه اجرای طرح برای فرمانداران ارسال شده و نقشه راه ترسیم گردیده است.
کاظمینی با بیان اینکه فلسفه کار قرارگاه اجتماعی جهاد خدمت است، تصریح کرد: قرارگاه اجتماعی صندوق مالی نیست، هدف احصاء مشکلات اجتماعی در محله های کم برخوردار و پیش بینی اجرای طرح های مورد نیاز برای رفع کاستی های موجود می باشد.
وی با بیان اینکه دکتر عبداللهی استاندار محترم دغدغه رفع مسائل محلات کم برخوردار را در سطح استان دارند، افزود: در بدو امربصورت فشرده با برنامه ویژه برای ۵۵ محله کار اجرایی صورت می گیرد و در ادامه با ۷۰ محله افزایش کار پیدا خواهد کرد.

قرارگاه اجتماعی مردم محور است
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز ضمن اشاره به اینکه نگاه مردم محوری در دولت به قرارگاه اجتماعی استان البرز تسری یافته است؛ فرایند کار در قرارگاه اجتماعی استان را مردم محور دانست و افزود: یکی از اهداف این طرح مشارکت مردم و حضور خود مردم برای توانمندسازی ومحرومیت زدایی در جامعه است.
وی با بیان اینکه الفبای مسائل اجتماعی رسیدگی به مسائل معیشتی جامعه هدف است، افزود: قرارگاه اجتماعی بدنبال حل مسائل اجتماعی از جمله اعتیاد، طلاق، آسیب های اجتماعی، بهبود فعالیت کمپ ماده ۱۶ استان، برنامه ریزی برای بازپروری و ساماندهی مشاغل آسیب دیدگان اجتماعی است و به موازات آن ارتقا سطح اقتصاد و معیشت مردم در مناطق کم برخوردار را نیز در دستور کار قرار داده است.

مردم صاحبان اصلی قرارگاه های اجتماعی هستند
کاظمینی با بیان اینکه تمامی خدمات در مناطق کم برخوردار توسط خود مردم، با مشارکت آنها و برای مردم خواهد بود، گفت: در قرارگاه اجتماعی بدنبال آن هستیم تا موانع و بروکراسی های اداری را برای محرومیت زدایی مرتفع نماییم و از مردم به سمت مسئولان حرکت کنیم و مردم نیز صاحبان اصلی قرارگاه های اجتماعی هستند.
در این مسیر مساجد، پایگاه های بسیج، مجموعه های داوطلب محلی، سازمان های مردم نهاد در کنار سپاه خدمت رسانی خواهند داشت.
وی با اشاره به اینکه کار در قرارگاه اجتماعی جهادی است و افراد پای کار می خواهد، افزود: شهرداران محلات زبان گویای مردم هر محله هستند و از خود محلات انتخاب می شوند و اولویت نیز باید احصا اطلاعات جمعیتی محلات باشد و با دقت مسائل را بررسی نموده و طبق دستورالعمل ابلاغی آنها را طبقه بندی و به قرارگاه اجتماعی گزارش داده شود.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز با اشاره به تشکیل خانه های محله در استان ادامه داد: بهداشت و سلامت، اشتغال، رفاه و مسکن، آموزش فنی و حرفه ای، موضوعات قضایی، رسیدگی به شرایط زنان بدسرپرست و بی سرپرست نیز در ادامه به مولفه های کار جهادی در خانه های محلات اضافه خواهد شد.
کاظمینی گفت: در این طرح تعدادی از محلات احصاء شده بصورت تجمیعی برخوردار از خانه احسان، خانه جوان، خانه سلامت، خانه امداد، خانه به زیست و.
.
خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه هدف کار قرارگاه اجتماعی هم افزایی بین دستگاهی، تسهیل گری و پیگیری است، افزود: یکی از مشکلات محلات این است که هیچ نشاط و شورآفرینی در آنجا وجود ندارد و از اداره کل ورزش و جوانان استان نیز خواسته ایم که در زمینه توسعه امکانات در این مناطق مشارکت داشته باشند.
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز با بیان اینکه ساماندهی کار خیرین و گروه های جهادی را در طرح قرارگاه اجتماعی بمنظور بهره مندی از ظرفیتها و هم افزایی های بیشتر در دستور کار داریم، گفت: بسیاری از منابع مالی و بودجه های دستگاه ها بر اساس طرح قرارگاه اجتماعی استان با اولویت بندی به سمت مناطق کم برخوردار سوق داده خواهند شد.
کاظمینی ادامه داد: در حوزه سلامت نیز دانشگاه علوم پزشکی و سازمان بیمه سلامت تکلیف دارند که افراد معرفی شده از قرارگاه را شامل طرح خدمات درمانی مناسب قرار دهند که در ادامه با معرفی بیمارستانهای معین بدنبال تکمیل چرخه سلامت مردم ساکن در مناطق کم برخوردار استان خواهیم بود.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر