مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان بر ضرورت آگاهی بخشی فعالان عرصه خبر و اطلاع رسانی استان برای معرفی درگاه ملی مجوزهای کسب و کار تاکید کرد.
جعفری با بیان ابن مطلب در اولین جلسه کمیته تبیین قرارگاه اصلاح فرآیند ساختار اداری برای بهبود عملکرد اقتصادی استان البرز، ضمن تأکید بر اهمیت وقت شناسی در پیشبرد امور و تحقق اهداف هر اقدام اداری، گفت: این کمیته به منظور ارائه بهتر خدمات به شهروندان برگزار شده است و از این پش نیز به صورت مداوم برگزاری و پیگیری میشود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه هدف ما این است از بروکراسی امضاهای طلایی مسئولان در صدور مجوز دور شویم، اضافه کرد: با طراحی این سامانه، مخاطبین میتوانند از طریق اینترنت ظرف ۴۸ ساعت الی ۱۵ روز صاحب مجوز کسب و کار خود شوند.
دبیر قرارگاه اصلاح فرآیند ساختار اداری برای بهبود عملکرد اقتصادی استان با اشاره به قوانین موجود در اجرای این طرح، یادآور شد: از این حیث ۹ کیمته تشکیل شده است که همه دستگاههای اجرایی زیر مجموعه آن خواهند بود.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان البرز با تأکید بر اینکه استان البرز جزو استانهای برتر کشور در حوزه اجرای این طرح است، ادامه داد: درگاه ملی مجوزها در بستر اینترنت که مخاطبین نیازی به مراجعه حضوری ندارند.
همچنین در صرفه جویی هزینه و وقت نیز به جامعه هدف کمک شایانی می شود.
جعفری اضافه کرد: شفاف سازی و تبیین این موضوع باید توسط روابط عمومی ها، صدا و سیما و اصحاب رسانه انجام شود.
همه باید در اراه خدمات به مردم همراه و همسو باشیم تا دین خود را نسبت به شهروندان ادا کنیم.
وی در ادامه از ثبت ۲۵ هزار و ۹۸۲ درخواست در درگاه ملی اخذ مجوز وسط مخاطبین استان البرز خبر داد و اظهار کرد: نسبت پاسخهای که با تاخیر مواجه بودند ۲۴ درصد ارزیابی شده است که مارا استان سیزدهم کشور از این حیث قلمداد میکند.
وی با اشاره اینکه در این طرح هیچ دستگاه دولتی اجازه درخواست مدارک کتبی ندارند، بیان کرد: در قانون دریافت مدارک از جامعه هدف جرم تلقی شده و قانون گذار ۶ ماه حبس برای متخلفین این حوزه در نظر گرفته است.
وی در پایان از لزوم سرمایه گذاری ۹۵ هزار میلیادی برای راه اندازی کسب و کارهای جدید و بهبود چرخه اقتصادی استان البرز گفت و ادامه داد: این آمار در مقایسه با اعتبارات عمرانی و حقوق پرسنل دولتی و.
.
.
بسیار عدد و رقم بزرگی است که سعی داریم با جذب سرمایه گذار و راه اندازی کسب و کارهای جدید به این عدد نزدیک شویم.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید