دکتر لیلا ساداتی مدیرگروه اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی البرز در مورد ضرورت و اهمیت توسعه رشته اتاق عمل گفت : قطعاً با رشد تکنولوژی ابزار و تجهیزات و تکنیکهای نوین جراحی مثل لاپاراسکوپی و جراحی رباتیک در اتاق عملها در سالیان اخیر، نیاز به تربیت دانشجویان توانمند با سطح دانش و مهارت مناسب جهت کار با این تکنولوژیها یک رسالت جدی و ضرورت است و به همین علت توسعه و ارتقای این رشته در دنیا و کشور ایران موردتوجه جدی قرار گرفته است.
وی افزود : در سالیان گذشته به دلیل عدم وجود رشته کارشناسی ارشد تکنولوژی جراحی و نیروی متخصص در آموزش کارشناسان تکنولوژی اتاق عمل، بسیاری از دروس این رشته توسط اساتید سایر رشتهها تدریس میشد که فاقد اثربخشی آموزشی لازم در تربیت و آموزش دانشجویان بود.
مدیرگروه رشته تکنولوژی اتاق عمل عنوان کرد: خوشبختانه در مردادماه سال ۱۳۹۲ رشته کارشناسی ارشد اتاق عمل با حمایتهای معاون آموزشی وقت وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی البرز مصوب شد و دانشگاههای علوم پزشکی متعددی مثل ایران، شیراز، مازندران، اصفهان، یزد، همدان و کرمانشاه به ترتیب در این رشته مقطع دانشجو جذب کردند که حاصل آن تربیت گروهی از دانشجویان نخبه در این رشته شد.
وی ادامه داد:در حال حاضر اساتید زیادی بهعنوان اعضای هیئتعلمی در این رشته در بسیاری از دانشگاهها مشغول به خدمت هستند و تحول بزرگی در تربیت دانشجویان مقطع کارشناسی ایجاد شده است.
دکتر ساداتی با بیان اینکه ادامه داد پس از چندین سال پیگیری، خوشبختانه امسال توانستیم با حمایتهای رئیس دانشگاه و معاون آموزشی مجوز تأسیس مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته برای تربیت ۵ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی البرز را دریافت کنیم.
دکتر ساداتی خاطرنشان کرد: گروه اتاق عمل دانشگاه با ظرفیتهای موجود، مستندات مرجعیت علمی را در کشور دارد و امید است با ورود دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی، جایگاه خود را در سطح کشور بیش از این ارتقاء یابد.
وی در پایان از اعضای کمیته ارزشیابی اتاق عمل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی که با حمایتشان در تأیید صلاحیت گروه برای پذیرش دانشجو، دانشگاه علوم پزشکی البرز را یاری کردند، قدردانی کرد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید