پ
پ

عضو شورای شهر کرج بر ضرورت سرعت بخشی به مشکلات و دغدغه‌های شهروندان تأکید کرد.

علیرضا رحیمی در دیدار مردمی در جمع اهالی و نمازگزاران مسجد پیامبر واقع در فاز ۴ مهرشهر که همراه با رئیس اداره برق شهرستان کرج در منطقه ۴ برگزار شد، مشکلات مردم منطقه در رابطه با بحث روشنایی معابر و انشعابات مطرح و قول پیگیری داده شد.
نایب رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر کرج افزود: بر اساس قول مساعدی که ریاست محترم اداره برق شهرستان دادند قرار بر این شد که مشکلات مطرح شده ظرف ماه پیش‌رو برطرف شود.
رحیمی بیان کرد : یکی دیگر از دغدغه‌های شهروندان مسئله سد معابر توسط برخی از مغازه‌داران در این منطقه بود که مقرر شد شهرداری طرح رفع سد معبر را اجرا کند.
این عضو شورا افزود: در موضوع آسفالت معابر و جلوگیری ساخت و ساز غیرمجاز هم که خواسته برخی از شهروندان بود سریعا در همان زمان شهردار منطقه دستورات لازم را صادر کرد.
رحیمی یادآور شد: در رابطه با مشکل سگ‌های بلاصاحب هم برخی از شهروندان دغدغه داشتند که قرار شد که توسط سازمان پسماند طی اجرای طرحی جمع‌آوری شود.
وی تاکید کرد: در خصوص معضل سگ‌گردانی به عنوان یک مشکل فرهنگی نیازمند هم‌افزایی سایر دستگاه‌ها خصوصا دستگاه قضایی هستیم.
وی تاکید کرد: پارک امام علی به وسعت ‌۱۰ هزار متر در منطقه ۴ قرار است اجرایی شود که انشالله با انتخاب پیمانکار آن عملیات اجرایی به زودی آغاز می‌شود

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.