معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز گفت: کنترل آسیب های اجتماعی، مشارکت همه دستگاههای اجرایی را می طلبد
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، ولی پوری در چهارمین جلسه هیات اندیشه ورز استان که با موضوع بررسی علل و عوامل موثر بر افزایش طلاق و ارائه راهکارهای مناسب جهت کاهش طلاق برگزار شد، یکی از علل اصلی و محوری طلاق را تغییرنگرش بخشی از افراد جامعه وایجاد تعارض در ناهمسویی و تفاوت درنگرش زوجین نسبت به زندگی عنوان کرد و گفت: باید برای تغییر و کاهش چشمگیر آمارطلاق از توان علمی و تجربی صاحب نظران و ضرورت شناخت ابعاد بهر برد.
وی ابراز امیدواری کرد نتایج حاصل از این اقدامات بر افزایش کارایی سیاست ها و تصمیمات دستگاه های مسئول در این امر بسیار موثر خواهدبود.
وی افزود: :یکی از راه های تحقق اهداف در کاهش آسیب های اجتماعی برنامه ریزی جامع و کامل با در نظر گرفتن آمار وارقام صحیح و استفاده درست و بهینه از اطلاعات است و این مهم زمانی به نتیجه می رسد که همراهی و همکاری تمامی دستگاه های اجرایی و جامعه نیز در کنار آن باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز خاطر نشان کرد:طلاق یک پدیده جهانی بوده و دیگرجوامع هم از این معضل مصون نیستند اما مبارزه با آسیبهای اجتماعی به ویژه طلاق صرفا با برگزاری جلسات محقق نخواهد شد ،چرا که معضل طلاق یک پدیده چند وجهی به شمار میرود و از جمله دلایل این معضل اجتماعی، کمبود مهارت های زندگی زناشویی، هم سطح نبودن زوجین و مواردی از این دست، است.
ولی پوری با اشاره به آمار طلاق در البرز اظهار داشت: افزایش آموزشهای قبل از ازدواج وبالا بردن سطح سواد عمومی جامعه در مورد خانواده و ازدواج ، کنترل و پیشگیری ،مداخلات خانوادگی و افزایش فعالیت ها و برنامه های فرهنگی اجتماعی میتواند آمار طلاق را کاهش دهد و همه دستگاههای متولی نیز باید با اجرای برنامه های آموزشی و فرهنگسازی و همچنین جدی گرفتن آسیبهای ناشی از طلاق در راستای پیشگیری از این آسیب اجتماعی در جامعه و خانوادهها اهتمام جدی داشته باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز تاکید کرد: اگر ارزش های اجتماعی را ترویج و تبدیل به الگوی رفتاری کنیم ، می توان میزان طلاق را کاهش داد چرا که پیشگیری از آسیب های اجتماعی تنها با داشتن برنامه ای منسجم و هدفمند میسر خواهد شد.
ولی پوری با اشاره به برخی عوامل این پدیده اجتماعی، یکی از علل بروز و افزایش آسیبهای اجتماعی در جامعه را سست شدن عقاید دینی و مسائل اخلاقی عنوان کرد، افزود: همه مسئولین به ویژه افرادی که در حوزه آموزش و تربیت فعالیت دارند، باید در زمینه پیشگیری و کنترل آسیبهای اجتماعی اقدام کنند و در این راستا بهترین کار، تمرکز بر جنبه تربیت جوانان در جامعه است.
وی آموزش سبک زندگی، کسب مهارتهای زندگی، مهارتهای ارتباطی، انتخاب همسر، ترغیب به ازدواج، کاهش طلاق و تاب آوری را از محورهای مهمی دانست که باید دردستورکار برنامه های دستگاه های اجرایی قرار گیرد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید