پ
پ


معاون استاندار البرز و سرپرست فرمانداری ویژه کرج گفت: اجرای طرح آمایش سرزمین در شهرهای اقماری این شهرستان با توجه به رشد فزآینده جمعیت در اولویت است .

" یحیی رمضانی در نشست با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر محمد شهر کرج افزود: بر این اساس لازم است بازنگری طرح های تفصیلی نیز در این شهرها به صوروت علمی ، فنی و کارشناسی شده در دستور کار قرار گیرد .
وی بیان کرد: بنابراین باید افق پنج ساله برای توسعه پایدار شهرهای اقماری کرج پیش بینی شده و شورای اسلامی قدرت پارلمان شهری خود را دراین زمینه جدی بگیرند.
رمضانی با تاکید بر اجرای طرح های توسعه ای برای مناطق کم برخوردار این شهرستان ادامه داد: فراهم سازی سالن های ورزشی، اوقات فراغت جوانان باید در اولویت کاری مسوولان فرهنگی شهرهای اقماری نیز قرار گیرد .
وی یاد آورشد: شهرهای اقماری شهرستان کرج نیازمند حمایت از ورزشکاران و احیاء برنامه های صبحگانی و خانوادگی است و همچنین تکمیل پروژه های اولویت دار این شهرها باید در دستور کار مسوولان باشد .
استان البرز سالانه براساس آمار ارایه شده ۱۲۰ هزار نفر به جمعیت آن افزوده می شود و شهرستان کرج به عنوان مرکز این استان دارای چهار شهر اقماری است .

منبع ایرنا برچسب ها: معاون استاندار البرز و سرپرست فرمانداری ویژه کرج گفت: اجرای طرح آمایش سرزمین در شهرهای اقماری این شهرستان با توجه به رشد فزآینده جمعیت در اولویت است .
معاون استاندار البرز و سرپرست فرمانداری ویژه کرج گفت: اجرای طرح آمایش سرزمین در شهرهای اقماری این

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.