طرح میراث بان افتخاری لازمه صیانت از آثار باستانی کشور است
  • تیر ۱۸, ۱۴۰۲ ساعت: 16:20
  • شناسه : 589284
    3
    موسس و رییس انجمن مردمی تاریخ و میراث ایرانیان، پیاده سازی طرح آموزش و به کارگیری میراث بانان افتخاری را لازمه صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی کشور دانست.
    ارسال توسط :
    پ
    پ


    موسس و رییس انجمن مردمی تاریخ و میراث ایرانیان، پیاده سازی طرح آموزش و به کارگیری میراث بانان افتخاری را لازمه صیانت از آثار تاریخی و کشور دانست.

    سیامک صحافی افزود: امروز حفاظت و حراست از آثار تاریخی و باستانی کشور نیازمند مشارکت مردم است و برهمین اساس در سال ۱۳۹۹ طرح آموزش و به کار گیری میراث بانان افتخاری از سوی وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی به استان ها ابلاغ شد اما این طرح تاکنون پیاده سازی نشده است.
    وی ادامه داد: آگاهی بخشی به مردم از طریق آموزش همگانی نقش موثری در حفاظت و حراست از داشته های تاریخی و فرهنگی دارد که این آموزش ها باید از مدرسه تا فضاهای فرهنگی و عمومی پیاده سازی شود.
    رییس انجمن مردمی تاریخ و میراث ایرانیان در بخش دیگری از سخنانش به بخشی از فعالیت های این انجمن پرداخت و گفت: انجام مطالعه مردم شناسی در سراسر کشور از جمله اقداماتی است که تاکنون توسط این انجمن انجام شده است.
    صحافی بیان کرد: این انجمن در راستای چهار موضوع میراث ناملموس ، میراث ملموس، گردشگری و صنایع دستی کشور برنامه های علمی و مطالعاتی در دستور کار قرار داده که نتایج این مطالعات در اختیار مراجع تصمیم گیرنده قرار می دهد.
    وی افزود: تاکنون سه کتاب با موضوع موسیقی نواحی ، ادبیات و مجموعه شعر کشور توسط انجمن تاریخ و میراث ایرانیان تدوین و نگاشته شده است.

    رییس انجمن مردمی تاریخ و میراث ایرانیان با اشاره به اهمیت بالای فرهنگی آثار تاریخی، آداب و رسوم اقوام گفت: صیانت از گنجینه های فرهنگی تاریخی باید با روش های مناسب و علمی صورت گیرد تا این گنجینه ها از دست نرود.
    وی کشف سیمان و آجر ۹ هزار ساله در تپه تاریخی ازبکی البرز را نمونه بارزی از گنجینه های فرهنگی و معماری ایرانی در طول تاریخ دانست و افزود: تشریح ویژگی های این آثار با نگاه علمی اما با زبان عامیانه می تواند در جذب بالای مشارکت عمومی برای صیانت از آثار تاریخی موثر واقع شود.
    صحافی اظهار کرد: استان البرز به رغم برخورداری از آثار تاریخی و فرهنگی فراوان ، فاقد موزه تاریخی است و اکنون بیش از یک هزارو۸۰۰ اثر تاریخی این استان در انبار موزه ملی کشور نگهداری می شود.
    وی اظهار کرد: احداث موزه استانی با مشارکت بخش خصوصی نقش ارزنده در نگهداری از این آثار ارزشمند تاریخی و جذب گردشگران دارد.
    انجمن مردمی تاریخ و میراث ایرانیان ابتدا در سال ۱۳۸۴ تحت عنوان انجمن دوستداران میراث فرهنگی تاسیس و آغار به کار کرد که از اواخر دهه ۸۰ با کسب مجوز از مراجع قانونی با نام انجمن مردمی تاریخ و میراث ایرانیان و با رویکرد کشوری فعالیت خود را ادامه داد.
    منبع ایرنا برچسب ها: موسس و رییس انجمن مردمی تاریخ و میراث ایرانیان، پیاده سازی طرح آموزش و به کارگیری میراث بانان افتخاری را لازمه صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی کشور دانست.
    موسس و رییس انجمن مردمی تاریخ و میراث ایرانیان، پیاده سازی طرح آموزش و به کارگیری میراث بانان

    امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
         

    از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت  منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    تصویر