در نشست هماهنگی بین بخشی ، طرح های معاونت ابتدایی این استان تشریح شد.
این نشست تخصصی استانی با هدف هماهنگی بین بخشی در خصوص اجرای بهینه طرح های معاونت ابتدایی با حضور معاون آموزش ابتدایی استان، رئیس اداره مدارس و مراکز غیر دولتی، نماینده اداره استثنایی،کارشناسان آموزش و پرورش، نماینده معاونت پرورشی و فرهنگی، نماینده اداره امور شاهد و ایثارگران، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و روسای ۳گانه معاونت آموزش ابتدایی استان در راستای اجرای طرح و برنامه های ابتدایی برگزار گردید.
تبیین و اشاعه مکتب حاج قاسم، تجهیز کتابخانه ها، تقویت و ترویج کتابخوانی را به منظور افزایش سرانه مطالعه در جامعه از دیگر اهداف این نشست را تشکیل داد.
معاون آموزش ابتدایی استان البرز بر اهمیت توجه قرآن کریم بر رشد همه جانبه انسان تاکید کردند و باید برنامه درسی را با رشد همه جانبه ابعاد شخصیتی افراد را مدنظر داشته باشیم و برنامه ها باید همه جانبه پرور باشد.
" سید محمود حسینی " با اشاره به اینکه سردار شهید حاج قاسم برآمده از نهضت عاشورا و جریان مقاومت است ، خاطرنشان کرد: ولایتمداری و ذوب شدن در ولایت و باور به این مقوله که وی سرباز ولایت است ، این شخصیت را تبدیل به یک مکتب کرده است.
وی بیان داشت: از دیگر ویزگیهای این سردار عظیم الشان مجاهدت و خستگی ناپذیری بود و دائما در میدان حضور داشت چرا که عاشق دین و مردم بود، هرجا استکباری وجود داشت وی برای دفاع از دین به پا می خواست.
انسجام و اتحاد و در نهایت اعتقاد به نصرت الهی از دیگر ویزگی های مکتب سردار دلها است.
وی اهمیت به ترویج مکتب و فرهنگ حاج قاسم در جامعه را تکلیف تک تک آحاد جامعه تلقی کرد و بر برگزاری هرچه باشکوهتر اختتامیه طرح عهد کودکان دبستانی با حاج قاسم تاکید ورزید.
حسینی برگزاری این مراسم را در گرو همکاری و هماهنگی تمامی ارگانها و نهادهای درون و برون سازمانی دانست.
وی در ادامه به تبیین و تشریح طرح یار مهربان در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی، تقویت گفتمان سازی، تجهیز کتابخانه های کلاس با اولویت مناطق کم برخوردار پرداخت.
معاون آموزش ابتدایی استان در پایان به طرح" نقاشی خانواده من در گروه کودکان ۶-۴ سال" که در حوزه اختیارات سازمان تعلیم و تربیت است اشاره کرد و خواستار همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این خصوص شد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید