مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز اعلام کرد: با اقدامات انجام شده طلسم ۲ ساله رکود کرونایی در بخش گردشگری این استان زیبا و پرجاذبه شکسته شده است.
فریدون محمدی در آیین گشایش جشنواره بازار سفر استان البرز که در پارک شهید چمران کرج برگزار شد، افزود: البرز دومین استان پس از تهران است که ظرفیت برگزاری جشنواره بازار سفر را دارد.
وی ادامه داد: در آینده نزدیک با حضور مسوولان کشوری نماد بازار گردشگری البرز رونمایی می شود و این نماد در تقویم نمایشگاهی استان قرار می گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز تاکید کرد: در قالب این نماد ظرفیت های تولیدی، گردشگری، خدمات گردشگری، صنایع دستی، درمانی و ورزشی استان البرز به بازارهای جهانی و بین المللی معرفی خواهد شد.
مدیرکل میرث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز افزود: اگرچه ۲ سال کرونا سبب رکود گردشگری شد اما اکنون فضا برای معرفی جاذبه ها و جذب گردشگران فراهم شده است.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی، جمعیتی، ارتباطی، تاریخی و طبیعی استان البرز بیان داشت: اکنون فضا برای اشتغال آفرینی در بخش گردشگری و صنایع دستی البرز باز است و سرمایه گذاران با کمترین هزینه می توانند بیشترین بهره را ببرند.
احمدرضا رضایی رییس هیات مدیره تعاونی زیر ساخت گردشگری سیمرغ و مجری برگزاری جشنواره بازار سفر البرز گفت: در این جشنواره آژانس های هواپیمایی، مراکز اقامتی، پذیرایی و آموزشگاه های راهنمایی گردشگری استان البرز به معرفی ظرفیت ها و جاذبه های استان می پردازند.
وی بیان داشت: جشنواره بازار سفر البرز با مشارکت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اتاق بازرگانی استان البرز، شورا و شهرداری کرج و بخش خصوصی با هدف معرفی جاذبه های گردشگری و تاریخی استان برپا شده است و امیدواریم این جشنواره در سال های آینده تکرار شود.
وی افزود: اولین جشنواره بازار سفر از ۳۰ خردادماه تا سوم تیرماه در سالن ۲ هزار متری نمایشگاهی باغ گل های پارک شهید چمران کرج بر روی عموم مردم باز است؛ غرفه داران برای معرفی بسته های سفر و تورهای خود در این نمایشگاه مکان ویژه دارند.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه کرونا طی مدت ۲ سال آسیب زیادی به زیر ساخت های گردشگری کشور و به خصوص استان البرز وارد کرد، برپایی این نمایشگاه فرصتی برای احیای صنعت گردشگری استان خواهد بود.
عمار ایزدیار عضو شورای اسلامی شهر کرج در این جشنواره گفت : امروز موانع مختلفی سد راه گردشگری در کشور و استان البرز است که باید با هم افزایی دستگاه های اجرایی این موانع برداشته شود.
وی با بیان اینکه طبق گزارش یونسکو ایران دارای رتبه دهم جهان به لحاظ آثار تاریخی و گردشگری رتبه دهم و رتبه پنجم جهان در بخش جاذبه های طبیعی است، گفت : در استان البرز وجود جاده زیبای کرج – چالوس می تواند یک منبع بزرگ اقتصادی برای کشور و استان باشد.
وی بیان داشت : تلاش ها براین است تا یک هتل مناسب در جاده کرج – چالوس برای اسکان مسافران خارجی ساخته شود تا در فصل تابستان گردشگران بتوانند از این مکان استفاده کنند.
ایزدیار گفت: عدم اطلاع رسانی از بازدهی بالای سرمایه گذاری در بخش گردشگری البرز و کرج سبب شده تا سرمایه گذاران از این ظرفیت بی اطلاع باشند.
استان البرز دارای بیش از ۵۵۰ اثر تاریخی و طبیعی است که ۳۰۰ اثر آنها ثبت ملی شده است.
منبع ایرنا
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید