پ
پ

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و نظارت بر بهره‌برداری و امور آزادراه‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: رانندگان بار و مسافر در کل کشور ۵۰۰ هزار نفر هستند که با حدود ۱۴ هزار دستگاه اتوبوس، مینی‌بوس و سواری در جاده‌ها فعالیت دارند.

غلامحسین دغاغله، مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و نظارت بر بهره‌برداری و امور آزادراه‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، صبح امروز، یکشنبه ۲۷ آذرماه در مراسمی که به مناسبت گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری در باشگاه میلاد کرج برگزار شد با بیان اینکه هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری فرصتی برای قدردانی از زحمات نیروهای خدوم و بی‌ادعایی است که به صورت شبانه‌روزی به هموطنان خدمات ارائه می‌کنند، اظهار کرد: منکر این نیستیم که حوزه حمل و نقل و راهداری با مشکلاتی مواجه است ولی با تشکیل جلسات و کارگروه‌های مختلف درصد رفع مسائل موجود هستیم.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که رانندگان حوزه حمل و نقل با آن مواجه هستند، کمبود سوخت است، گفت: از حدود پنج سال گذشته سیستم تخصیص سوخت براساس پیمایش راه‌اندازی شده است.
این به آن معناست که رانندگان براساس اسناد حمل و کیلومترهایی که طی کرده‌اند، سوخت دریافت و کارت سوختشان شارژ می‌شود.
این مسئول توضیح داد: تخصیص سوخت هر ۱۵ روز یکبار براساس مدل، سن، نوع و عملکرد خودروهای حمل صورت می‌گیرد و براین اساس میزان سهمیه‌ها متفاوت است.
مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و نظارت بر بهره‌برداری و امور آزادراه‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: رانندگان خودروها تاکنون گلایه‌هایی از نبودن سوخت در جایگاه‌ها یا درست‌نبودن نحوه محاسبه کیلومترهای طی کرده داشته‌اند که در این خصوص با شرکت پخش فرآورده‌های نفتی هماهنگی‌هایی انجام شد و مشکلات به صورت موردی مورد بررسی قرار گرفت.
دغاغله ابراز کرد: دو هفته پیش سهمیه‌های جدیدی در کارت‌های سوخت رانندگان شارژ شده و خوشبختانه بخش عمده‌ای از مشکل کمبود سوخت برطرف شده است.
مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و نظارت بر بهره‌برداری و امور آزادراه‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز گفت: در بحث تامین لاستیک، روغن و لوازم یدکی هم درصدد رفع موانع موجود هستیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۳۵۶ هزارناوگان باری در کشور فعال است، گفت: رانندگان بار و مسافر هم حدود ۵۰۰ هزار نفر هستند که با حدوده ۱۴ هزار دستگاه اتوبوس، مینی‌بوس و سواری در جاده‌ها فعالیت دارند.
این مسئول با بیان اینکه ۹۰ درصد حجم بار و مسافر کشور زمینی و از طریق جاده‌ها هدایت و جابه‌جا می‌شود، توضیح داد: امیدواریم با همکاری تشکل‌های صنفی، سازمان راهداری و سایر دستگاه‌ها مشکلات موجود به حداقل برسد.
دغاغله در ادامه با اشاره به تعداد مجتمع‌های خدماتی و رفاهی کشور توضیح داد: در حال حاضر ۹۵۲ مجتمع خدماتی و رفاهی در کشور فعال است که تا پایان سال ۵۷۰ مجتمع جدید به آنها اضافه می‌شود.
این مسئول در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تعداد آزادراه‌های کشور هم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۴۰ مسیر آزادراهی در کشور وجود دارد که طول آنها دوهزارو ۷۹۳ کیلومتر است.
وی ابراز کرد: ۱۷ مورد از این آزادراه‌ها دولتی است و مابقی مشارکتی بخش خصوصی و دولت است که توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر