تصویر
فعال سازی ۲۲ تیم برای پایش آبهای البرز
10 بهمن 1402 - 13:22
2
رییس گروه احیا و تعادل بخشی آب های زیر زمینی شرکت آب منطقه ای استان البرز از فعال سازی ۲۲ تیم ویژه برای پایش و صیانت از آبهای سطحی و زیر زمینی در این استان خبر داد.
ارسال توسط :
پ
پ

رییس گروه احیا و تعادل بخشی آب های زیر زمینی شرکت آب منطقه ای استان البرز از فعال سازی ۲۲ تیم ویژه برای پایش و صیانت از آبهای سطحی و زیر زمینی در این استان خبر داد.

"سینا علیدوست"اظهار کرد: این تیم ها به صورت شبانه روزی برای نظارت بر مصرف چاه های مجاز و دارای پروانه و پیشگیری از حفر چاه های غیر مجاز و تخلفات منابع آب در البرز فعال شده اند .

این مسوول با اشاره به اهمیت پایش منابع آبی در شرایط کم بارشی ادامه داد: امسال۶۳ دستگاه حفاری غیرمجاز چاه های آب در سطح استان شناسایی و توقیف شد.
علیدوست بیان کرد: این دستگاه های حفاری پس از توقیف به پارکینگ بانو صحرای و شهر هشتگرد شهرستان ساوجبلاغ منتقل شدند ضمن آنکه هیچ گاه به صاحبان آنها بازگردانده نمی شوند.
رییس گروه احیا و تعادل بخشی آب های زیر زمینی شرکت آب منطقه ای استان البرز در بخش دیگر از سخنانش گفت: یکی از ارکان اصلی مدیریت منابع آن ، مدیریت مردمی است که در این زمینه از ظرفیت تشکل های مردمی استفاده می شود.
وی با بیان اینکه تامین امنیت غذایی جامعه از طریق بخش دارای اهمیت فراوان است، بیان کرد: البته در این بخش باید مصرف بهینه آب با توجه به شرایط تغییر اقلیم در اولویت قرار بگیرد.
علیدوست تاکید کرد: شرکت آب منطقه ای استان البرز چند سال است که به این موضوع ورود کرده و فرهنگ سازی در خصوص مصرف بهینه آب و جلوگیری از هدر رفت آن در بخش های مختلف از جمله کشاوری را در دستور کار قرار داده است.
وی تاکید کرد: تاکنون دوره های آموزشی مختلف برای بهره برداران بخش کشاورزی در استان البرز برگزار شده اما کافی نیست چرا که وضعیت منابع آبی باید بیش از پیش برای مردم تبیین و اطلاع رسانی شود.
معاون احیا و تعادل بخشی آب های زیر زمینی شرکت آب منطقه ای استان البرز اظهار کرد: امروز اجاره دادن زمین های کشاورزی استان به اتباع بیگانه از مهمترین مشکلات است که سبب هدرروی بخش زیادی از منابع آبی شده است.
وی تاکید کرد: می بایست محصولات کشاورزی فقط برای مصرف مردم استان کشت شود .
علیدوست گفت: امروز کشت صیفی،‌ کلم و کاهو برای صادرات در استان البرز با توجه به محدودیت منابع آبی مقرون به صرفه نیست چرا که کاشت بیش از حد نیاز این محصولات در واقع غارت آبهای سطحی و زیر زمینی به شمار می رود.
ظرفیت منابع آب سطحی و زیر زمینی البرز یک میلیاردو۸۰۰ میلیون مترمکعب برآورد شده که سالانه بیش از ۹۰ درصد آن مصرف می شود.

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.