پ
پ

دکتر حسین کلانتری خلیل آباد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در دیدار با اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده اعلام کرد: انتظار داریم همه دانشکده ها، واحدها ، مدیران گروه و اعضای هیات علمی در زمینه جذب دانشجو فعالیت نمایند.

دکتر حسین کلانتری خلیل آباد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در دیدار با اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده کشاورزی این واحد دانشگاهی گفت: با توجه به اینکه از تعداد ۲۳ موسسه تحقیقاتی و کشاورزی کشور، تعداد ۹ موسسه تحقیقاتی در استان البرز فعالیت دارند و همچنین با توجه به توان بالای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، همه باید توانایی های خود را جهت ارتباط با شرکت ها ، سازمان هاو دستگاه های اجراییب ه کار گیرند و در صدد جذب حداکثری دانشجویان برآیند.
وی افزود: کاهش علاقه مندی دانشجویان برای تحصیل در رشته کشاورزی قابل قبول نیست و اگر دانشجویان رشته کشاورزی و منابع طبیعی احساس کنند در هنگام تحصیل کارآفرینی، فناوری و نوآوری می آموزد و در زمان فارغ التحصیلی به فردی فن آور و کارآفرین تبدیل می شوند ، خود نوعی تبلیغات خواهد بود و قطعا گرایش دیگر افراد نیز به سمت تحصیل در رشته های کشاورزی بیشتر خواهد شد.

دکتر کلانتری در بخشی دیگر از سخنانش گفت: در استان البرز چهار قطب کشاورزی، صنایع تبدیلی و غذایی ، قطب خودرو سازی، قطب پزشکی و قطب سرم سازی وجود دارد که دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با توجه به توان موجود در دانشگاه آزاد اسلامی استان می توان به قطب کشاورزی و صنایع غذایی تبدیل شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج تاکید کرد: اعضای هیات علمی علاوه بر فعالیت آموزشی باید بخشی از وقت خود را صرف تحقیق و توسعه و بخش دیگر صرف را درآمدزایی کنند و با استفاده بهینه از دانشجویان در کارهای علمی و تحقیقاتی، نیروهای تحصیلکرده کاربلد را به جامعه تحویل دهند.
وی با اشاره به اقداماتی که می تواند با همکاری دانشگاه و دیگر موسسات در حوزه کشاورزی انجام داد، اضافه کرد: با توجه به تولید روزانه ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ تن زباله در سطح که به عبارتی طلای کثیف نامیده می شود ضرورت دارا بودن دانش فنی تبدیل پسماند به کود آلی یا کمپوست وجود دارد که اعضای هیات علمی با ارائه پروپزال های خود در این زمینه و تصویب آنها زمینه های درآمدزایی را برای دانشگاه فراهم نمایند و همچنین تولید گیاهان استراتژیک( دانه های روغنی) مورد نیاز کشور، تولید دانش بذرهای هیبریدی و تولید نهال و نشاء که با مشارکت جهاد دانشگاهی در زمینه کشت زیتون مقدمات کشت آن را فراهم خواهیم نمود از دیگر موارد مورد توجه می باشد.
دکتر کلانتری ادامه داد: ایجاد واحد های فناور در حوزه کشاورزی، ایجاد کلینیک های تخصصی و پژوهشکده های مختلف،تولید پایه گیاهان زینتی خاص، باغات پایه ای اعم از مثمر و غیر مثمر، فروش قلمه و پیوندک، پرورش ماهیان سرد آبی و کشت های گلخانه ای و محصولات جالیزی از جمله پروژهای آتی و چشم انداز دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در زمینه کشاورزی می باشد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در ادامه توضیح داد: تمامی افراد با هر مسئولیتی باید به برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز جامه عمل بپوشانند و وظیفه دینی خود نسبت به دانشگاه را ادا نمایند .
وی متذکر شد: همه باید در خصوص درآمدهای غیرشهریه ای این دانشگاه تلاش خود را داشته باشند و با پذیرش طرح ها در تمامی زمینه ها از قبیل و حوزه های دانش بنیان همکاری نمایند دکتر کلانتری در پایان تاسیس مدارس و هنرستان کشاورزی، رشته های میان رشته ای و ایجاد رشته های جدید برای این دانشکده، ایجاد هسته پژوهش و در نهایت ایجاد گروه پژوهشی خوب را جزء اولویت ها و ضروریات دانست.
در ادامه مراسم اعضای هیات علمی شرکت کننده در جلسه به بیان نظرات و دیدگاههای خود پرداختند و به سوالات مطروحه آنان توسط سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان پاسخ داده شد.
لازم به ذکر است در ابتدای این جلسه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج از مزرعه تحقیقاتی آموزشی این واحد دانشگاهی بازدید کرد و از نزدیک مشکلات را مورد بررسی و پیگیری قرار داد.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر