پ
پ

رئیس کمیته حقوقی ستاد انتخابات شهرستان کرج گفت: بسیاری از مسائلی که جرم تلقی می شود در قانون جدید قید شده و از این رو همه عوامل اجرایی و اعضا باید نسبت به قوانین آگاهی کامل را داشته باشند.

دکتر احمد نوروزی در جلسه ستاد انتخابات شهرستان کرج که به ریاست دکتر رمضانی رئیس مرکزحوزه انتخابیه شهرستان های کرج، و اشتهارد و با حضور رئیس ستاد انتخابات و روسای کمیته ها در محل فرمانداری کرج برگزار شد، اظهار داشت: رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی باید فصل الخطاب عملکرد مسئولان و مجریان برگزاری انتخابات قرار داشته باشد.

وی تاکید کرد: قانون جدید انتخابات بسیاری از جرائم انتخاباتی را لحاظ نموده و از این جهت تمامی دست اندرکاران و عوامل اجرایی انتخابات باید نسبت به قانون توجیهه باشند که این امر می تواند در بسیاری از وقوع جرم پیشگیری کند.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر