پ
پ


در راستای تداوم برنامه دیدار چهره به چهره مردم با مسئولان، ملاقات عمومی فرماندار شهرستان طالقان با شهروندان برگزار شد.

در این دیدار به مشکلات و درخواست مراجع کنندگان در زمینه های مختلف رسیدگی شد و " مهندس علی مهدوی " فرماندار طالقان ضمن بررسی مسائل و مشکلات راهکارهای قانونی را ارائه و موارد پس از بررسی و کارشناسی جهت رسیدگی و اقدام لازم به مراجع ذیربط ارجاع داده شد.
ایشان در این دیدارها اظهار داشتند: دیدار چهره به چهره با مردم و گوش سپردن به حرف‌ها و درخواست‌های شهروندان بهترین روش برای اعتماد سازی و نیز بررسی مشکلات آنان بدون واسطه است.
فرماندار با بیان اینکه تکریم ارباب رجوع و خدمت‌رسانی صادقانه به مردم و حل مشکلات آنان از اولویت‌های کاری فرمانداری است، افزود: این حق قانونی مردم است که بتوانند با مسئولان ارتباط مستقیم داشته باشند و از نزدیک معضلات و مشکلات خود را مطرح کنند.
یکی از مراجعین با ابراز خرسندی از اینکه بدون واسطه و رو در رو با فرماندار طالقان ملاقات داشته و نسبت به طرح مشکل خود اقدام نموده است، تصریح کرد: از اینکه می‌توانیم با مسئولان بدون واسطه گفت‌وگو کنیم سبب رضایت ما است.
دیدارهای مردمی و عمومی فرماندار طالقان با شهروندان، روزهای سه شنبه هرهفته از ساعت ۹ صبح الی ۱۳ ظهر در محل فرمانداری برگزار می شود و شهروندان می توانند به منظور مطرح کردن درخواست های خود در ساعت مقرر با مراجعه به فرمانداری، مسائل و مشکلات خود را بیان کنند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.