مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور زنان و خانواده با اشاره به اختصاص حدود ۶۵ درصد از سهم فارغ التحصیلان دانشگاه ها به بانوان ایران، گفت: این ظرفیت بی بدیل اهمیت تقویت جایگاه بانوان در حوزه های مختلف کسب و کار و لزوم افزایش تعداد بانوان کارآفرین در کشور را بیش از پیش نشان می دهد و ضرورت دارد روی این موضوع برنامه ریزی اساسی انجام گیرد.
فاطمه السادات حسینی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات بانوان کارآفرین استان البرز که با حضور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت و مدیرکل امور بانوان استانداری البرز تشکیل شد؛ تاکید کرد: توانمندی ها و پتانسیل بالای خانم ها به عنوان نیمی از سرمایه اجتماعی کشور در حوزه های مختلف کارآفرینی، می تواند علاوه بر ایجاد ظرفیت های جدید اشتغالزایی؛ شرایط مناسبی نیز به لحاظ تربیتی و آموزش بین نسلی در مسئولیت پذیری آحاد مختلف جامعه را فرآهم آورد.
وی تصریح کرد: با هدف شناسایی همه ظرفیت های موجود در عرصه های فعالیتی بانوان برنامه جامع شبکه سازی ظرفیت های اقتصادی و تولیدی بانوان کارآفرین با محوریت تشکیل "کانون بانوان کارآفرین" در وزارت صنعت، معدن و تجارت کلید خورده و بزودی عملیاتی می شود.
دکتر حسینی اعلام کرد: تفاهمنامه ای در وزارت صمت در خصوص برگزاری نمایشگاه های عرضه تولیدات بانوان و مشاغل خانگی، منعقد و هم اکنون مراحل نهایی اجرایی خود را طی می کند.
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور زنان و خانواده یکی دیگر از اقدامات وزارت صمت در حمایت از کسب و کارهای مرتبط با بانوان را راه اندازی کلینیک مشاوره کسب و کار در این وزارتخانه برشمرد و بر ضرورت آسیب شناسی و ساماندهی روند صدور کارت بازرگانی برای بانوان فاقد اهلیت تاکید نمود.
حسینی همچنین از پیگیری جدی مصوبات قانونی در خصوص ممنوعیت فعالیت بانوان در شیفت های شبانه واحدهای تولیدی و از احصاء، جمع بندی آمار، برنامهریزی و پیگیری ویژه برای بکارگیری بانوان تحصیل کرده در واحدهای دانش بنیان و واحدهای صنعتی مرتبط با توان علمی نفرات خبر داد.
وی با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در خصوص رفع مسائل و مشکلات بین بخشی و دستگاه های اجرایی مختلف در مسیر توسعه کسب و کارهای مرتبط با بانوان کارآفرین و مشاغل خانگی، گفت: پیگیری ویژه ای برای رفع موانع در تخصیص تسهیلات مالی به مشاغل خانگی و حوزه فعالیت بانوان کارآفرین به خصوص مسائل مرتبط با صندوق کارآفرینی امید در حال انجام است.
مشاور امور زنان و خانواده وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: برای بهره مندی بیشتر بانوان کارآفرین از تسهیلات مالی نهاد های حمایتی اعم از کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی اقدامات لازم انجام گرفته و در حال معرفی این ظرفیت ها به کارآفرینان عزیز هستیم.
حسینی در پایان با اشاره به پیش بینی اولیه در خصوص راه اندازی ۲۰ شبکه تولیدی ویژه بانوان و مشاغل خانگی در کشور، ابراز امیدواری کرد در گام نخست این طرح، تشکیل ۵ شبکه اختصاصی تولیدی و صنعتی ویژه بانوان کارآفرین در استان البرز برای ایجاد زنجیره حمایتی تولید در صنایعی چون فرش، پوشاک و.
.
.
، عملیاتی می شود.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید