پ
پ

معاون حوزه علمیه خواهران استان البرز:حضرت معصومه(س) به عنوان الگویی برای زنان، جایگاه زن مسلمان را در زمان امامان هفتم و هشتم شیعه، احیا کرد.

اعظم فرهادکیایی، معاون فرهنگی حوزه علیمیه خواهران استان البرز در مراسم گرامیداشت روز قیام مردم در ۱۵ خرداد و همچنین دهه کرامت با اشاره به اینکه زندگی حضرت معصومه(س)، پنج نکته اساسی را به عنوان درس های زندگی برای ما مطرح می کند، تشریح کرد: دغدغه کسب علم، رشد معنوی، ولایت پذیری، الگویی اسلامی و وجودی پر برکت برای دیگران، از نکات قابل تامل در زندگی این بانوی مکرمه می باشد که کمتر به آن پرداخته شده است.
وی افزود: حضرت معصومه(س) در طول ۲۷ سال عمر با برکت خویش، به دنبال کسب علم و معرفت بود و پس از ۶ سال کسب فیض در محضر پدر و با تبعید و زندانی شدن امام موسی کاظم(ع) به دست هارون الرشید، ۲۱ سال بعد را به عنوان شاگرد در خدمت برادر، علی بن موسی الرضا(ع) بود.
معاون فرهنگی حوزه علیمیه خواهران استان البرز با اشاره به آیه «وَإِذَا قِیلَ انْشُزُوا فَانْشُزُوا یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَالَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ ۚ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِیرٌ ؛ ادامه داد: خداوند درجه و ارزش دو دسته از انسان ها را ارتقا می دهد؛ افراد مومن و آنهایی که اهل علم و دغدغه کسب دانش را داشته باشند، که حضرت معصومه(س) در هر دو عنوان خود را در معرض ارتقا قرار داد و به عنوان بانویی مومن و دانشمند در میان اهل علم، مطرح شدند.
وی با بیان اینکه کریمه اهل بیت(س)، از جمله امام زادگانی می باشد که زیارت نامه‌ی ایشان توسط امام معصوم(ع)، سفارش شده است، تصریح کرد: رشد معنوی و جایگاه و شخصیت این بانوی گرامی تا نقطه ای رسید که امام رضا(ع) فرمودند «هرکس فاطمه معصومه(س) را در قم زیارت کند، گویی مرا در طوس زیارت کرده است»، حال آنکه زیارت امام هشتم(ع) نیز به فرموده فرزندش امام جواد(ع)، ثواب هزار حج خانه خدا را دارد.
فرهادکیایی در ادامه به کتاب « حیات حضرت معصومه(س)» اشاره و ابراز کرد: کریمه اهل بیت(س)، مطیع امام زمانش بود و پس از دریافت نامه‌ای از برادرش، امام رضا(ع)، مبنی بر ایجاد سازمان شیعه، به همراه ۴۰۰ تَن از امام زادگان، عموزادگان و مومنان، راهی ایران و طوس شدند.
وی با بیان اینکه زمینه اصلی و پایه ریزی مرکز تشیع اسلام در ایران را امام رضا(ع) بنا نهاد، افزود: در پی ولایت پذیری حضرت معصومه(س) و همراهی کاروان عظیم شیعه به سمت طوس، خبر به حکومت عباسی می رسد که با پیوستن آنها قدرت شیعه دوچندان می شود و امام رضا(ع) می تواند دولت گسترده ای را تشکیل دهد، لذا در بین راه برای انهدام این لشکر، سپاهیانی را اجیر کرده و آنها را به شهادت رساندند.

لزوم توجه به الگوسازی حضرت معصومه(س) برای زن مسلمان
معاون فرهنگی حوزه علیمیه خواهران استان البرز با اشاره به اینکه الگو سازی مناسب، یکی از مقوله های رشد یک جامعه به سمت تعالی می باشد، گفت: عدم شناحت و غفلت در معرفی شخصیت های برجسته ی اسلامی ازجمله حضرت معصومه(س) برای زنان و دختران، وجود افراد ناشایست در جامعه را پر رنگ کرده است.
وی با تاکید بر اینکه طلاب در زمان حاضر با استفاده از ابزارهای نوین رسانه ای می توانند در معرفی شخصیت های اسلامی تاثیرگذار باشند، گفت: با شناخت و مطالعه در خصوص سیره و زندگی بانوان اسلامی و حضرت معصومه(س) می توانیم شخصیت آنان را بهتر به جهان معرفی کنیم.
فرهادکیایی با بیان اینکه یکی از شیوه های تبلیغ اثرگذار، تکرار است، افزود: مبلغان با ممارست و تکرار در معرفی شخصیت حضرت معصومه(س) و همچنین دیگر الگوهای اسلامی، در منابر، وبلاگ ها، شبکه های ، حلقه های صالحین و .
.
.
، می توانند آهسته و پیوسته نقش پذیری سیره معصومین علیهم السلام را در زندگی مردم، جاری و ساری کنند.

وی در پایان تاکید کرد: با شناخت، مطالعه و تکرار در معرفی شخصیت های برجسته اسلامی جهت الگو سازی، می توان به جامعه ای متعالی که مدنظر اسلام است، دست یافت.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر