رایزن اقتصادی ایران در لهستان از استقبال کشور لهستان در همکاری های مشترک با صنعتگران البرز به ویژه در صنایع خودروسازی، قطعات خودرو و صنایع غذایی خبر داد .
سید حافظ موسوی در نشست مشترک رایزنان و مدیران مراکز تجاری کشورهای همسایه با فعالان اقتصادی البرز در خانه صمت استان برگزار شد گفت: زمینه های همکاری با کشور لهستان با صنایع مبلمان، دکوراسیون، مواد غذایی، اتوماسیون صنعتی، ماشین آلات و کشاورزی با استان البرز فراهم است.
وی از کشور لهستان به عنوان پل ورود ایران به بازار اروپایی نام برد و افزود: فعالان اقتصادی استان البرز می توانند از طریق لهستان محموله های صادراتی را بدون دغدغه به سراسر اروپا از جمله اسکاندیناوی، آلمان ، چک و اتریش صادر کنند.
وی گفت:شرکت های متقاضی برای ایجاد دفتر در این کشور یا ایجاد حساب بانکی می توانند از مشاوره و راهنمایی کارشناسان ما بهره مند شوند.
رایزن اقتصادی ایران در لهستان تاکید کرد: شرکت های ایرانی با یک سوم هزینه کشورهای اروپای غربی می تواند در لهستان دفترداشته باشند وی گفت: خشکبار، گیاهان دارویی و صنایع دستی از جمله فرش دستباف از عمده صادرات سنتی ایران است که می تواند از طریق لهستان به اروپا صادر شود .
موسوی ضمن اعلام آمادگی کمک به فعالان اقتصادی برای صادرات کالاهایشان به اروپا از کشور لهستان افزود: شرکت های استان البرز می توانند در پوشش هیات های تجاری تخصصی در زمینه های مختلف در نمایشگاه های حوزه فعالیت هایشان حضوری فعال داشته باشند و با همتا های لهستانی در زمینه های مختلف نشست هایی برگزار کنند.
مسیر برای توسعه صادرات به افغانستان هموار شده است
سمانه عبدالهی مدیر مرکز تجاری ایران و افغانستان نیز در این نشست از بستر سازی مناسب برای فعالیت های تجاری فعالان اقتصادی به این کشور همسایه خبر داد .
وی گفت: مرکز تجاری جمهوری اسلامی ایران زمینه مناسبی را برای توسعه فعالیت های تجاری و صادراتی فعالان اقتصادی کشورمان به افغانستان مهیا کرده است.
وی از مرز مشترک ۸۵۰ کیلومتری دو کشور ایران و افغانستان به عنوان یک ویژگی در مراودات تجاری و صادراتی نام برد و افزود: طولانی بودن مرز مشترک با افغانستان زمینه تشویق و ترغیب صادر کنندگان برای صادرات به این کشور را همراه داشته است.
وی گفت: کشور افغانستان با ۴۰ میلیون نفر جمعیت تا مرز ۹۲ درصد واردات محور است و حاکمیت جدید این کشور موجب ایجاد ثبات در سرمایه گذاری شده است.
وی ادامه داد: تعامل و همراهی بین تجار ایران و افغانستان بسیار مطلوب است و به لحاظ همزبان بودن نیازی به مترجم نداریم و ان شاءالله بزودی شاهد افتتاح دفتر نمایندگی خانه صمت استان البرز درکابل خواهیم بود.
.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید