برخی از مواد غذایی هستند که بعد از ۳۰ سالگی باید مصرف آنها را محدود کنید و یا از مصرف آنها اجتناب کنید زیرا می توانند سلامت شما را به خطر بیاندازند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از برنا، خانم دانا لی اسمیت، متخصص تغذیه، اول از همه توصیه میکند از خوردن ماست طعمدار که حاوی مقداری از قند به اندازه یک کاسه بستنی است، خودداری شود. این قاعده در مورد کیکها، مافینها و تورتیلاها برای صبحانه نیز صدق میکند.
وی میگوید: نوشابههای گازدار حاوی رنگهای بالقوه سرطانزا و منبع اصلی قند در رژیم غذایی هستند. این متخصص تغذیه همچنین محصولات زیر را در لیست ممنوعیتهای غذایی پس از ۳۰ سالگی قرار داده است:
- گوشت ترد
- سسهای سویایی و پنیری
- هاتداگ و انواع فست فود
- چیپس
- مارگارین
- بیکن
- شیرینی و نان سفید
- محصولات احیاناً حاوی سموم نباتی و آفتکشها
- قهوه با یخ و بستنی کافئیندار
- همبرگر گیاهی
- کنسروهای میوه
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید