پ
پ


در جلسه ماده صد امروز گفت: مالکان مشمول ماده صد که با بند(ت) مطابقت دارند از این فرصت استثنایی تا پایان دی ماه استفاده کنند.

فرماندار اظهار داشت: پایان دی ماه امسال آخرین فرصت مالکان مشمول بند (ت) ماده صد است.
بر اساس بند (ت) تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور ساختمان ها و مستحدثاتی که بدون پروانه یا مخالف مفاد پروانه اقدام به ساخت وساز کرده اند می بایست به سرعت تعیین تکلیف شده و نسبت به پرداخت بدهی های خود اقدام نمایند.
خداداد کاشفی بیان کرد: بر این اساس مقرر شد چنانچه ساخت ‌و ساز صورت گرفته برخلاف اصول سه‌گانه فنی، بهداشتی و شهرسازی بوده همچنین استانداردهای لازم در آن رعایت نشده باشد، به گونه ای که استحکام بنای آن توسط شهرداری تأیید نگردد حکم صادره توسط کمیسیون لازم‌الاجرا است.
وی افزود: همچنین ساختمانهایی که تجاوز به معابر شهر و یا املاک مجاور و یا پیش‌آمدگی داشته باشد و یا تغییر کاربری باغات و فضای سبز صورت گرفته باشد نیز حکم صادره ماده صد لازم الاجراست نماینده عالی دولت در ادامه با اشاره به وضعیت ساختمانهایی که بر خلاف مفاد پروانه ساخته باشند نیز گفت: چنانچه ساخت‌ و ساز صورت گرفته برخلاف مفاد پروانه یا بدون پروانه ساختمانی بوده و لکن، شهرداری آن مستحدثات را از نظر اصول سه‌گانه فنی بهداشتی و شهرسازی تأیید نماید، پس از احراز مالکیت، مالک موظف است علاوه بر عوارض صدور پروانه نسبت به پرداخت جریمه بر مبنای هر مترمربع، به ترتیب بنای مسکونی دو برابر و بنای تجاری و اداری سه برابر ارزش معاملاتی سال ۱۴۰۲ اقدام کند.
وی ادامه داد: این موضوع به شرطی است که مالک تا پایان دی سال ۱۴۰۲ مطابق برگه پرداخت صادرشده از سوی شهرداری واریز نماید.
کاشفی اضافه کرد: احکام صادرشده قطعی مبنی بر قلع‌وقمع با تأیید شهردار و با رعایت مفادی که گفته شد به واریز نقدی عوارض بدل خواهد شد.
کاشفی با اشاره به موقعیتی که برای جلوگیری از قلع و قمع ساختمانها بوجود آمده اشاره کرد و افزود: در صورت عدم واریزی نقدی و صددرصدی (۱۰۰%) عوارض و جریمه تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۹/۳۰ مجدداً احکام صادر شده به حکم اولیه بازخواهد گشت.
کاشفی با اشاره به سرنوشت احکام بعد از تبدیل به عوارض اظهار داشت: پس از واریز عوارض نقدی به حساب شهرداری‌ها حکم قلع‌وقمع صادرشده توسط کمیسیون ماده (۱۰۰) قانون شهرداری‌ها، کان لم یکن تلقی می‌گردد.
خداداد کاشفی در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به اینکه شهرداری ها نمی توانند از محل این واریزی ها به غیر از حمل و نقل در جای دیگر هزینه کنند اظهار داشت: بر اساس صورت جلسه تنظیم شده شهرداری‌ها موظف‌اند کلیه وجوه حاصل را صرفاً جهت توسعه حمل‌ونقل عمومی در آن شهر هزینه نموده و گزارش جزئیات درآمدی و هزینه کرد آن را به‌صورت ماهانه به فرمانداری اعلام نمایند.
کاشفی همچنین گفت: واریز عوارض صدور پروانه در بند (ت) مشمول هیچ‌گونه تخفیفاتی نخواهد بود.
وی در پایان تصریح کرد: در شهرستان فردیس حدود ۴ هزار پرونده مشمول بند(ت) تبصره ۶ قانون بودجه می شود که ۲ هزار پرونده در و ۲ هزار پرونده در شهرداری مشکین دشت است.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر