محمد محمدی: با یحیی اختلاف ندارم
شناسه : 4607499

مدیرعامل فولاد میگوید او در زمان مدیریت در پرسپولیس اختیارات کامل داشت

پ
پ

مدیرعامل فولاد میگوید او در زمان مدیریت در پرسپولیس اختیارات کامل داشت.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمد محمدی مدیرعامل باشگاه فولاد که سابقه حضور در رده مدیریتی باشگاه پرسپولیس را دارد، در گفتگویی پیش از بازی فولاد و پرسپولیس شرکت کرد و به سوالات پاسخ داد.

او در مورد این بازی گفت: بازی سختی برای هر دو تیم است. شرایط جدولی ما طوری است که حتما باید امتیاز بگیریم. شرایط تیم هم خوب است و امیدوارم بازی خوبی برگزار شود و امتیاز کسب کنیم.

محمدی در پاسخ به این سوال که آیا با یحیی گل‌محمدی اختلاف دارد؟ گفت: مشکل خاصی نداریم، اختلاف خاصی نبوده و اگر چیزی هم هست، اختلاف فنی و داخلی است.

مدیرعامل فولاد در پاسخ به سوالی پیرامون شائبه تخلف در ماجرای فخریان و اینکه ایت در زمان او، اختیارات خوبی برای تصمیم گیری داشت؟ اظهار داشت: من در مورد تخلفات اخیر اطلاعی ندارم. اما ما زمانی که بودیم در روند عقد قراردادها بودیم و تخلفی وجود نداشت. وقتی آمدم کلیه وظایفی که زیر نظرم بود و همچنین تیمهای پایه، در اختیار خودم بود. تمام موارد را بر همفکری و مشورت پیش می‌بردیم اما الان را در جریان نیستم.

محمدی در مورد وضعیت هوشنگ نصیرزاده گفت: آقای نصیرزاده استعفا دادند. قراردادشان هم تمام شد و ادامه همکاری ندادند. استعفای ایشان برای هفته اخیر است.

۲۵۷ ۲۵۱

منبع: خبرآنلاین

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.