پ
پ

داروی ضدسرطان مخترع ایرانی، سیدحامد مرتضوی مدال طلای مسابقات بین‌المللی اختراعات و نوآوری‌های سوئیس ۲۰۲۳ در جهان را از آن خود کرد.

سیدحامد مرتضوی مخترع ی از دانشگاه علوم پزشکی حضرت بقیه الله (عج) که عضو فدراسیون مخترعان جهان می باشد، در اختراعی با عنوان «کپسول پایدار پیشگیری و درمان سرطان برای سلولهای مورد هدف» موفق به کسب مدال طلای مسابقات بین‌المللی فدراسیون مخترعان جهان(IFIA) در ژنو سوئیس شد، در این دوره از مسابقات ۱۵۰۰ مخترع بین المللی، از کشورهای مختلف جهان از جمله کانادا، آمریکا، استرالیا، موروکو، اندونزی، ترکیه ایران، روسیه، قطر، بحرین، انگلستان، چین، هنگ کنک، مالزی، تایلند، امارات و لهستان با نماینده کشورمان به رقابت پرداختند.
مرتضوی با بیان اینکه بعد از داوری در چند شاخه نفرات برتر دنیا معرفی می شوند، افزود: در شاخه فناوری پزشکی و داروسازی بنده توانستم مدال طلای این مسابقات را به دست آورم.
وی اضافه کرد: اختراع بنده در زمینه داروی پیشگیری و کنترل بیماری سرطان می‌باشد که می‌تواند باعث متعادل نمودن سیستم ایمنی و آنتی اکسیدان و ضد سرطان بصورت هدفمند به اولین نقطه ای که تومور سرطانی در حال رشد میباشد و منشا سرطان است تاثیرگذار باشد و در کنترل بیماری سرطان بسیار موثر بوده است و به تایید رسیده است.
زمانی این موفقیت‌ها چشمگیر می‌شود که بدانیم هزینه تحقیقات کشف هر ماده موثره داروی سرطانی ۶۰۰ میلیون دلار و هر داروی بیولوژیک ۲ میلیارد دلار می باشد.
با توجه به سیاست‌های دولت ایران و حمایت از دانشمندان داخلی، صنعت داروی ایران در سالهای آتی از واردات بی‌نیاز می‌شود.
داروهای ایرانی از بالاترین کیفیت ممکن برخوردار هستند و شرکت‌های دارویی توان بالایی برای صادرات دارو به سایر کشورها دارند.
‌رتبه ایران در علم داروسازی طی دو دهه اخیر ازجایگاه ۴۹ به جایگاه ۸ در بین کشورهای جهان و اول منطقه در سال ۲۰۱۸رسیده است.
این مخترع ایرانی در بخش دیگری گفت: فدراسیون بین‌المللی انجمن مخترعان (IFIA) هر ساله رویدادهای ثبت اختراع را در سطح دنیا برگزار می‌کند.
این رویداد در حوزه های مختلف برگزار می‌شود و امسال سومین دوره مسابقات این فدراسیون در ژنو سوییس برگزار شده است.
مرتضوی ادامه داد: این فدارسیون در همه کشورها اعلام عمومی می کند و در بسیاری از کشورها هم دفتر دارد و به طور مستقیم اختراعات را دریافت می کند و به ژنو سوییس انتقال می دهد.
در آنجا داوری انجام می‌شود و اختراعات ارسالی توسط هیات داوران در ۱۳ گروه مختلف مورد بررسی قرار دادند که امسال که از سال‌های قبل هم پرشورتر برگزار شده بود شرکت کنندگانی از ۵۰ کشور حضور داشتند.

مرتضوی افزود: ایفیا سازمان جهانی در حوزه اختراعات و ابتکارات است که در سال ۱۹۶۸ با هدف ایجاد بستر مناسب بین المللی برای حمایت از مخترعان تأسیس شد.
مأموریت ایفیا توسعه خلق دانش، ترویج فرهنگ نوآوری و تسهیل فرآیند تبدیل ایده به ثروت است.
این فدراسیون عضو ناظر و مشاور «سازمان کنفرانس‌ها و پیشرفت‌های ملل متحد» (UNCTAD) و عضو و ناظر «سازمان ثبت اختراعات اروپا» (EPO) است و مهم‌ترین سازمان حمایتی برای مخترعان جهان زیر نظر «سازمان مالکیت فکری ملل متحد» (WIPO) و عضو سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (UNIDO) و عضو ویژه اتحاد برای نوآوری اتحادیه اروپا (EAI) به شمار می‌آید.
در این راستا، این فدراسیون اعطاء‌کننده جوایز در مسابقات بین‌المللی اختراعات در بیش از ۱۲۵ کشور جهان است.
منبع فارس برچسب ها: داروی ضدسرطان مخترع ایرانی، سیدحامد مرتضوی مدال طلای مسابقات بین‌المللی اختراعات و نوآوری‌های سوئیس ۲۰۲۳ در جهان را از آن خود کرد.
داروی ضدسرطان مخترع ایرانی، سیدحامد مرتضوی مدال طلای مسابقات بین‌المللی اختراعات و نوآوری‌های سوئیس ۲۰۲۳ در جهان را ا

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر