پ
پ

مدیر اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ کرج و شهرستان فردیس با اشاره به کمبود فضای آموزشی در این ناحیه گفت: فردیس به ۲۰۰ کلاس درس جدید نیاز دارد.

ولی اله احمدی در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان فردیس افزود: سرانه فضای آموزشی استاندارد بیش از هشت متر مربع است که این رقم در کشور ما بالای پنج متر مربع، در استان البرز بیش از سه متر مربع و در فردیس به صورت میانگین ۱.
۸متر مربع است.
وی با اشاره به اینکه اکنون حدود ۱۰۲ هزار دانش آموز مقاطع مختلف تحصیلی در۳۵۷ مدرسه دولتی و غیردولتی ناحیه ۲ کرج و فردیس مشغول به تحصیل هستند، اظهار داشت: برای کمبود فضای آموزشی در این شهرستان حداقل ۲۰۰ کلاس درس جدید با همین تعداد دانش آموز نیاز دارد.
احمدی افزود: اکنون در ناحیه ۲ کرج و فردیس سه هزار و ۱۸۷ نفر نیروی معلم نیاز داریم که برای تامین و جبران این تعداد نیروی معلم از ظرفیت همکاران شاغل و بازنشسته که می‌توانند هفته‌ای ۱۴ ساعت به عنوان حق التدریس فعالیت کنند، استفاده شد.
مدیر اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ کرج و شهرستان فردیس گفت: امسال ۲ فضای آموزشی جدید توسط خیرین در مشکین دشت و شهرک وحدت فردیس اضافه شد ضمن آنکه باتوجه به کمبود فضای آموزشی ۲ مدرسه دیگر این شهرستان ۲ نوبتی شده اند.
وی با بیان اینکه تامین سرانه های آموزشی نیازمند تلاش همگانی است ، اظهار داشت: باید کمک به آموزش و پرورش فردیس وظیفه ذاتی و شرعی خود بدانیم و شوراها و شهرداران مشکین دشت و فردیس باید از ظرفیت خود برای توسعه فضای آموزشی استفاده کنند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.