پ
پ

رییس اداره امورتربیتی، مشاوره و مراقبت در برابرآسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش البرزگفت: مدیران مدارس این استان برای کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان مشارکت کنند.

علی رحمانی در نشست فوریت های روانی اجتماعی آموزش و پرورش استان البرزکه با حضور کارشناسان این حوزه در کانون امام علی (ع) کرج برگزارشد،اظهارداشت: رشد آسیب‌ها و افزایش معضلات اجتماعی در جامعه تهدیدی جدی برای نسل نوجوان و جوان به شمار می‌رود.
وی خاطرنشان کرد: اجرای طرح نماد، تحقق اهداف و خدمات آن در قالب فوریت های روانی اجتماعی به منظور مراقبت از دانش آموزان در برابر رفتارهای پر خطر و آسیب‌های اجتماعی نیاز به همکاری مدیران مدارس دارد.
وی با اشاره به اینکه اجرای دقیق طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان( نماد)گامی در جهت برخورد با علل و ریشه‌های بروز آسیب‌های اجتماعی است،اضافه کرد: با اجرای دقیق این طرح ضمن ایجاد بستر لازم برای پیشگیری از آسیب‌ها و جرائم می‌توان با ریشه‌یابی آنها به جای برخورد با معلول‌ها با علل بروز آسیب‌های اجتماعی مقابله کرد.
رحمانی در تشریح وظایف دستگاه‌های اجرایی عضو در طرح نماد تصریح کرد: دادگستری با حمایت قضایی از دانش آموزان و خانواده‌های آنها، بهزیستی با آموزش، پیشگیری و مداخله به هنگام، علوم پزشکی با ارائه خدمات غربالگری و درمانی، نیروی انتظامی با پاکسازی حاشیه مدارس از معتادان و فروشندگان مواد و همچنین ارائه خدمات و آموزش‌های انتظامی در مدارس و سایر اعضای عضو با حمایت‌های مالی، معیشتی و مددکاری می‌توانند به طور منسجم و شبکه‌ای در اجرای مطلوب طرح مشارکت کنند.
وی به اثرات روحی و روانی ویروس کرونا بر آموزش دانش آموزان اشاره کرد و گفت: ۲ سال از شیوع ویروس کرونا می‌گذرد و این موضوع اثرات جبران ناپذیری بر پیکره دانش آموزان به ویژه در پایه اول و دوم ابتدایی وارد کرده است، به طوریکه دانش‌آموزان این دو پایه هیچ ذهنیتی از کلاس و مدرسه ندارند و تاکنون نیز مدرسه را در قالب صفحه گوشی دیده‌اند.
وی با بیان برخی از شاخص‌های ارزیابی آموزشی،عنوان کرد: اطلاع از وضعیت افت تحصیلی دانش‌آموزان، مشکلات روحی و روانی آنها و افراد بازمانده از تحصیل و اینکه ما چقدر از شرایط عادی و مطلوب فاصله داریم سبب می‌شود تا برنامه‌ریزی‌های بهتری ارائه کنیم.
رییس اداره امورتربیتی، مشاوره و مراقبت دربرابرآسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش البرزافزود: در طرح نماد، سه نظام مراقبتی، ارتقایی و حمایتی دنبال می‌شود که در نظام مراقبتی بحث شناسایی، نقشه خطر پذیری و غربالگری در اولویت است و توانمندسازی با نظام ارتقایی به تحقق می‌پیوندد و در بحث حمایتی مسائل درمانی پیگیری می‌شود.
وی گفت: در شرایط فعلی، مداخله به هنگام در فوریت‌های روانی و اجتماعی دانش آموزان که در معرض خطر موارد اورژانسی هستند،بسیار ضروری است که این مهم نیاز به همکاری همه جانبه مدیران مدارس و سایر دستگاه های عضو طرح ملی نماد در استان البرز دارد.
رحمانی ادامه داد: خط ملی نماد با شماره ۱۵۷۰ به عنوان اورژانس دانش آموزی در اختیار دانش آموزان، نوجوانان و جوانان قرار دارد و با ارائه حمایت‌های روانی و اجتماعی فوری در حوادث روان‌شناختی و هیجانات و بحران‌ها در کنار دانش آموزان است.
وی تاکید کرد: ‌از آنجائیکه مداخله فوری در بسیاری از آسیب‌های اجتماعی می‌تواند پیشگیرانه و اثربخش باشد از این رو اورژانس دانش آموزی می‌تواند بستری مناسب برای حمایت از دانش آموزان و جلوگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی باشد.

استان البرز حدود ۵۱۲ هزاردانش آموز دارد.
منبع ایرنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.