پ
پ


ارزیابان اعتبار بخشی آموزشی و درمانی وزارت بهداشت، با هدف اعتبار بخشی هم زمان آموزشی و درمانی بیمارستان های کوثر و امام حسین(ع) در دانشگاه علوم پزشکی البرز حضور یافتند.

دکتر صیادی ، رئیس دانشگاه در ابتدای این نشست عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی البرز با قدمتی ده ساله یکی از دانشگاه های نوپای کشور و استان البرز پس از تهران متراکم ترین استان محسوب می شود و سرانه تخت بیمارستانی البرز از استاندارد کشوری کمتر است .
رئیس دانشگاه افزود: سال گذشته پیشرفت های کمی و کیفی خوبی در حوزه آموزش و درمان ایجاد شد.
تعداد گروه های آموزشی از ۳۳ مورد به ۴۵ مورد و تعداد اساتید دانشیار از ۳۰ نفر به ۳۹ نفر افزایش یافت.
وی افزود: چهارمین مدرسه تابستانی اعضای هیات علمی و برنامه های هفته آموزش با بهترین کیفیت اجرا شد و کنگره موردی بالینی یکی از دستاورد های خوب دانشگاه در جهت تبادل دانش و اطلاعات بین رشته ای است که دانشگاه متولی برگزاری آن است.
در ادامه دکتر شهروز یزدانی ،معاون آموزشی دانشگاه گزارش جامعی را در خصوص تعداد اساتید و دانشجویان، رشته مقاطع و توسعه کمی و کیفی آموزشی ارائه داد.
وی گفت : خوشبختانه در سال گذشته پیشرفت های بسیار خوبی در حوزه آموزش حاصل شد.
دو بیمارستان کوثر و امام حسین به مراکز آموزشی درمانی تبدیل شدند.
رشته مقاطع دستیاری قلب و عروق، کارشناسی ارشد تکنولوژی اتاق عمل و مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و کارشناسی مددکاری در دانشگاه راه اندازی شد.
ساختمان جدید دانشکده پزشکی خیر ساز یکی از بزرگ ترین دانشکده های کشور است که به بهره برداری رسید.
دکتر یزدانی ادامه داد: خوشبختانه توانستیم درجه عالی اعتباربخشی و یکی از پنج جایگاه برتر مراکز مطالعات کشور را کسب کنیم و موفق به کسب رتبه اول در منطقه آمایشی ۶ در آزمون های علوم پایه پزشکی و دندان پزشکی، پیش کارورزی پزشکی و جامع ۱۸۰ واحدی داروسازی در اسفند ۱۴۰۱ بشویم.
در ادامه دکتر امیرعباس واعظی معاون درمان دانشگاه گفت: البرز به سبب نزدیکی به تهران نقاط قوت و ضعف هایی دارد.
وی افزود: تخصیص نیرو های متخصص به استان با محدودیت های زیادی مواجه است و برای استفاده بهینه از نیروهای متخصص باید استراتژی های خاصی را به کار بگیریم.
وی تاکید کرد: مرکز آموزشی درمانی کوثر در سال گذشته نقش مهمی در بخش آموزش و درمان در استان داشته است و در پی مسمومیت های الکلی اخیر ، فعالیت های به موقع و تخصصی پرسنل این مجموعه موجب شد که میزان عوارض و مرگ و میر کاهش یابد.
در ادامه دکتر حوروش فرجی دانا گزارش جامعی در خصوص خدمات تشخیصی درمانی ، تعداد نیروی انسانی، تعداد تخت فعال ، اهداف و استراتژی ها و شاخص های عملکردی مرکز آموزشی درمانی کوثر ارائه کرد.
دکتر محمد نوری سپهر رئیس حوزه ریاست دانشگاه عنوان کرد: استان البرز دو ویژگی مهم دارد .
اولین مورد محرومیت این استان و سرانه پایین تخت بیمارستانی است و مساله دوم بحران خیز بودن این استان می باشد.
به واسطه تعداد زیاد مناطق حاشیه نشین و تعداد زیاد اتباع خارجی و وجود زندان ها باید به استان البرز نگاه ویژه ای شود و زیرساخت های بهداشتی و درمانی استان تقویت شود که با وجود همه محدودیت ها اعمال درمانی و جراحی بسیار ویژه ای در مراکز آموزشی و درمانی استان صورت می گیرد.
دکتر امیری نژاد ، بازرس اعتبار بخشی آموزشی وزارت بهداشت پزشکی گفت: انجام هم زمان اعتبار بخشی آموزشی و درمانی در مراکز آموزشی و درمانی نتایج مثبتی خواهد داشت چرا که آموزش و درمان در این مراکز درهم تنیده شده است و موجب صرفه جویی در زمان و هزینه خواهد شد.
از این پس باید کمیته های مشترک آموزش و درمان در بیمارستان های آموزشی درمانی تشکیل شود تا فعالیت ها به صورت منسجم صورت گیرد.
مراکز آموزشی درمانی کوثر و امام حسین(ع) دومین بیمارستان های پایلوتی هستند که اعتبار بخشی آموزشی و درمانی به صورت هم زمان در آنها انجام می شود.
دکتر ضیایی فر، بازرس اعتبار بخشی آموزشی وزارت بهداشت گفت : نتیجه اعتباربخشی ها ملموس است و پیشرفت های مثبتی صورت گرفته است.
فرآیند ها ساختاریافته شده و حرکت همه دانشگاه ها به این سمت است.
وی ادامه داد: ادغام اعتبار بخشی آموزشی و درمانی به درخواست دانشگاه ها بوده است.
علاوه بر کامل بودن مستندات، مشاهدات و مصاحبات ارزیابان موجب دریافت نمره کامل مراکز خواهد شد.
هدف اصلی از این بازرسی ها آموزش و اصلاح فرآیند ها می باشد.
دکتر عرب ، سرپرست تیم اعتبار بخشی درمان وزارت بهداشت گفت: همه مراکز با اعتبار بخشی درمان آشنا هستند.
طی این اعتبارخشی اثربخشی فعالیت ها ارزیابی می شود و فقط مستندات ملاک نیست.
باید فضایی ایجاد شود که کارمندان در کمال آرامش آنچه را انجام داده اند ارائه دهند .
دکتر نصیری ، عضو تیم اعتبار بخشی درمان وزارت بهداشت گفت: بعد از اعتبار بخشی نسل سه به مراکز، امکان تدوین دستور العمل ها و سنجه ها داده شده است تا بتوانند با توجه به ظرفیت ها و موقعیت های خود عمل کنند و این امر تحول بسیار مثبتی می باشد.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر