پ
پ


این مسابقات در روزهای ۲۹ الی ۳۱ تیرماه با حضور ۷ تیم استانهای تهران، توابع تهران، البرز، سمنان و قم برگزار، که در بخش آقایان تیم های تهران، البرز و قم به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.

این مسابقات با حضور ۷ تیم استانهای تهران، توابع تهران، البرز، سمنان و قم برگزار گردید که تیم های تهران، البرز و قم به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.

منتخبین این دوره مسابقات به مسابقات کشوری سال جاری اعزام خواهند شد
دکتر نیک‌مرام رئیس شورای اسلامی شهر مشکین دشت در حاشیه مسابقات قهرمانی جودو منطقه یک کشور در سالن ۹دی اظهارداشت؛ شهر مشکین دشت ظرفیت و پتانسیل برگزاری رویدادهای ورزشی مناسبی دارد و هدف ما در مجموعه مدیریت شهری حمایت از ورزشکاران و توسعه اماکن ورزشی است و در همین راستا طی روزهای آتی کلنگ زنی یک مجموعه فرهنگی، ورزشی در دستور کار مجموعه مدیریت شهری است.
در پایان این مسابقات احکام تیم های اول تا سوم به مربیان و مسئولان تیم و مدال نفرات اول تا سوم در هر وزن به جودوکاران توسط فروغی مدیرکل ورزش و جوانان، سلگی رئیس هیات جودو استان البرز و نظری نیا رئیس هیات جودو شهرستان فردیس، نیک‌مرام رئیس و کریمی پور، فیض الهی، دژکام و آزادی اعضای شورای اسلامی شهر مشکین دشت و دیگر مسئولان حاضر اهدا گردید.
درحاشیه این مسابقات از پدر، مادر و همسر شهید جلیلوند و دو ورزشکار قهرمان مشکین دشتی با اهدای لوح و هدیه تجلیل شد.
لازم به ذکراست مسابقات فینال بخش دختران فردا شنبه ۳۱ تیر در سالن فوق برگزار خواهد شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.