رئیس کمیته بانوان، خانواده و کودک شورای شهر کرج، مسیر ارتقای شغلی را برای بانوان شاغل در شهرداری کرج ناهموار و دشوار توصیف کرد.
در سی و ششمین جلسه رسمی شورا که امروز یکشنبه سوم بهمن ماه در سالن جلسات برگزار شد، فاطمه منعمی، خواستار توجه و رسیدگی ویژه به موضوعات مرتبط با بانوان شد.
منعمی گفت: کم توجهی به بانوان در حالی است که سیره عملی حضرت فاطمه زهرا(ص) و حضرت زینب(س) نشان می دهد این حضرات علاوه بر نقش همسری و مادری، از کنشگران جدی در عرصه های سیاسی و اجتماعی بوده اند.
همچنین سابقه بانوان ما در وقایعی چون: مشروطه، ۱۵ خرداد، پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نشانگر نقش پررنگ آنها در تعیین سرنوشت کشور و جامعه است.
وی با تاکید بر اینکه سابقه مذکور نشان می دهد اگر بانوان در جایگاه اصلی خود قرار گیرند، به طور قطع بسیار موثر واقع خواهند شد، تصریح کرد: متاسفانه مشکل از گذشته تا امروز بانوان شهرداری کرج عدم قرارگیری آنها در جایگاه مناسب و روشن نبودن مسیر ارتقای شغلی شان در کنار عدم وجود فضای رقابتی سالم با آقایان است.
این مسئول، با اشاره به دوران همه گیری کرونا و محدودیت هایی است که بانوان برای حضور در محل کار و رسیدگی به فرزندانشان داشتند، خاطرنشان کرد: در این شرایط شهرداری امکاناتی را در اختیار این بانوان قرار نداد و اکنون نیز موضوع دورکاری خانم ها با شرایط خاص که مصوبه مجلس شورای اسلامی است مورد کم توجهی قرار می گیرد.
خزانه دار شورای شهر کرج، از دیگر مشکلات بانوان مجموعه مدیریت شهری را عدم انتخاب و انتصاب بانوان شایسته و توانمندی ذکر کرد که بسیاری از آنها در سطوح مدیران کل و مدیریت منطقه هستند ولی در این جایگاه ها قرار ندارند.
وی، تعداد این بانوان شایسته در شهرداری را بسیار زیاد ارزیابی کرد و ادامه داد: امیدواریم و انتظار داریم شاهد تحولاتی جدی در زمینه تغییر رویکرد نسبت به مدیریت بانوان و توجه ویژه به آنها در شورای ششم باشیم.
ضرورت صیانت از سرمایه های شهر و شهرداری
منعمی، در بخش دیگری از گفته های خود، عدم یکپارچگی در برگزاری مراسم روز مادر و روز زن در سازمان ها و مناطق شهرداری را مورد اشاره قرار داد و این نوع اقدامات جزیره ای را موجب هدررفت اعتبارات این دستگاه دانست.
عضو شورای شهر کرج تصریح کرد: بنده به صراحت مخالف برگزاری این گونه برنامه های ویترینی که صرفا به منظور پر کردن گزارش عملکرد اجرا می شود، هستم و معتقدم مدیریت شهری باید رویکرد خود را در برپایی مراسم و برنامه های مرتبطی که به ویژه در تقویم نیز ثبت شده است، تغییر دهد.
برخی پروژه ها با هیاهوی بسیار آغاز و نیمه کاره رها می شوند
منعمی، همچنین عدم حفظ و نگهداری شهر با اجرای پرهیاهو و هیجان زده پروژه هایی که بعضی نیز مطالعه شده نیست را مورد انتقاد قرار داد و اضافه کرد: این پروژه ها به رغم آغاز پرهیاهو، نیمه راه رها می شود و آسیب های متعددی را برای شهروندان به همراه دارد.
وی، نمونه هایی از این پروژه ها را پل حصارک، خیابان شهید بهشتی و پل میانجاده عنوان کرد و ادامه داد: برای مثال خیابان شهید بهشتی که یکی از ورودی های اصلی شهر به شمار می آید در برخی قسمت ها پهن و برخی نقاط باریک است.
و انواع و اقسام درختان و جزایر ترافیکی عابرین که وسط خیابان است و کله قندی های شبرنگ آن از بین رفته و تنها پل بتنی آن باقی مانده که باعث بروز خطراتی همچون تصادف و خطرات جانی می شود.
پل میانجاده نیز یک طرف زیرگذر و طرف دیگر آن روگذر است که سیمای بصری بسیار نامناسبی را به وجود آورده است.
پروژه های عمرانی که هیچ گونه پیوست اقتصادی و فرهنگی ندارد.
منعمی در ادامه گفته های خود بر ضرورت بکارگیری مشاوران جوان و متخصص و مدیرانی کاربلد به منظور رفع این مشکلات تاکید کرد.
خزانه دار شورای شهر، همچنین از رئیس شورا و همکاران خود در این مجموعه خواست با جلوگیری از صرف وقت، نسبت به تعهدات پارلمان شهری در قبال شهر، دستگاه ها و ارگان های دیگر عمل کرده و زمینه را برای دعوت از مسئولان این دستگاه های شهری به منظور رفع مشکلات شهروندان، فراهم کنند.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید