رئیس اداره امورتربیتی، مشاوره و مراقبت دربرابرآسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش استان البرزگفت: مشاوران مدارس نواحی چهارگانه آموزش و پرورش کرج در قالب کارگاه آموزشی در کانون امام علی (ع) آموزش سواد رسانه ای دیدند.
فرهاد منظوری " در این زمینه اظهار کرد: برای کاهش آسیبهای احتمالی دانش آموزان در فضای مجازی، راهی جز ارتقای سواد رسانهای نداریم.
وی خاطرنشان کرد: مشاوران مدارس، برنامه هایی برای دانش آموزان در شبکه شاد در راستای کاهش آسیب ها و خطرات تهدیدکننده آن ها، حین حضورشان در فضای مجازی در دستور کار قرار داده و اجرا کنند.
وی با اشاره به اینکه برای توانمندسازی روانی – اجتماعی گروه مخاطب والدین و دانش آموزان طبق دستورالعمل و اسناد بالا دستی پیش خواهیم رفت، یادآورشد: مشاوران مدارس می بایست به دانش آموزان یادآوری کنند که باید با هدف در فضای مجازی حضور پیدا کنیم و این یک قانون است.
منظوری تصریح کرد: دانش آموزان باید بدانند استفاده زیاد از فضای مجازی موجب پرخاشگری، بی حوصلگی، فقر عاطفی، ایجاد مشکل با والدین، مشکل ارتباط بین فردی و کمبود تحرک و به دنبال آن اضافه وزن و تنبلی می شود.
وی ادامه داد: لازم است مشاوران، معاونان و مربیان پرورشی در مدارس البرز به آموزش سواد رسانهای بپردازند تا دانشآموزان با راه مقابله با ترفندهای دشمن آشنا شوند.
وی افزود: با توجه به هجمهها در فضای مجازی به ارزش ها و مقدسات اسلامی نباید بگذاریم جوانان و نوجوانان به راحتی تسلیم فرهنگ غرب و هجوم به ارزش های اسلامی بشوند.
رئیس اداره امورتربیتی، مشاوره و مراقبت دربرابرآسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش البرزعنوان کرد: اگر دانشآموزان سواد رسانهای را بخوبی فرا بگیرند هجمههای فرهنگی دشمن در فضای مجازی روی آنها تاثیر نخواهد گذاشت.
منظوری گفت: درکارگاه آموزشی سواد رسانه ای ویژه مشاوران مدارس آموزش و پرورش نواحی چهارگانه کرج،مطالبی با عنوان تعریف سواد رسانهای، انواع رسانه، مدیریت فضای مجازی،آموزش های ضروری جهت تحلیل و بررسی وقایع فضای مجازی پرداخته شد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید