پ
پ

رییس اداره امورتربیتی، مشاوره و مراقبت دربرابرآسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش استان البرز گفت: برای پیشگیری از مخاطرات روحی مانند خودکشی ، مشکلات و آسیب های روانی باید در محیط خانواده جدی گرفته شود.

« علی رحمانی » در کارگاه توانمندسازی خودکشی که در سالن مرکز استانی مشاوره روانشناختی رازی واقع در کرج ویژه مدیران و مشاوران مدارس در معرض خطربرگزار شد، با اشاره به اینکه برخی علائم و نشانه‌ها می‌تواند به والدین هشدار دهد که امکان خودکشی در نوجوانشان وجود دارد، افزود: اگر نوجوان منزوی و کم‌حرف شده و رفتارهای عجیب و متفاوت از گذشته پیداکرده، احتمال خودکشی هم در کنار مجموعه مشکلات دیگری که ممکن است به بار بیاید وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: والدین باید در شرایط و بحران‌هایی مثل از دست دادن عزیزان، طلاق پدر و مادر، مشکلات مالی و سایر موارد به نوجوانشان بسیار توجه کنند و با درک شرایط نوجوان، افکار منفی ازجمله فکر به خودکشی را از او دورنگه دارند.
وی با بیان اینکه خلاص شدن از افکار خودکشی به دلیل تکرار بسیار دشوار است،یادآورشد: می توان با راهکارهایی افکار خودکشی را مدیریت و کنترل کرد.
رحمانی عنوان کرد: فکر خودکشی یک نوع راه‌حل برای فرد است و زمانی که فرد تصمیم به اقدام برای خودکشی می‌گیرد چشم و ذهنش فقط یک‌راه حل را که همان حذف خودش است را می بیند.
وی ادامه داد: وقتی فرد حالش مساعد است می‌تواند بنا بر فضای زندگی خود چارچوبی را طراحی کند تا بتواند چشم‌اندازهای متفاوتی را ببیند.
وی تصریح کرد: می‌توانیم از شجاعت و میل خود به زندگی، برای رویارویی با مشکلات زندگی، یادگیری مهارت‌های مقابله‌ای برای غلبه بر افسردگی و یافتن قدرت برای ادامه دادن استفاده کنیم.
رییس اداره امورتربیتی، مشاوره و مراقبت دربرابرآسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش البرز افزود: باید خودکشی را جدی گرفت و زمینه‌هایی که در ذهن فرد وجود دارد و ممکن است او را به سمتی ببرد که چیزی شبیه مرگ یا تهدید به مرگ را امتحان کند را بررسی کرد.
وی گفت: در بسیاری از موارد خانواده‌ها تهدید به خودکشی را نادیده می‌‎گیرند که این پدیده صدمات جبران ناپذیری را به دنبال دارد.

رحمانی افزود: در این زمینه باید با توجه به اهمیت موضوع از ظرفیت روان شناسان بخوبی بکارگیری شود تا شاهد اتفاق تلخ و ناگواری برای شهروندان نباشیم.
وی تاکید کرد: برای پیشگیری از خودکشی و مصون ماندن جامعه از این آسیب باید خانواده‌ها و بویژه والدین دانش آموزان موارد تهدید افراد به خودکشی را جدی بگیرند و در کمترین زمان ممکن به مراکز مشاوره مراجعه کنند.

استان البرز ۵۲۰ هزار دانش آموز دارد.
منبع ایرنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.