سرپرست منطقه هفت شهردای کرج گفت: فعلا امکان یک طرفه کردن بلوار انقلاب وجود ندارد.
عباس کمالی روستا با اشاره به گلایه شهروندان از سد معبر کسبه و واحدهای صنفی مستقر در بلوار انقلاب اظهار کرد: معابر و خیابان ملک شخصی نیست و به همه شهروندان تعلق دارد و اگر کسی با خودخواهی و گذاشتن موانع، تردد شهروندان را با مشکل مواجه کند، متخلف است.
وی ادامه داد: دستور لازم برای رفع سد معبر بلوار انقلاب صادر شده و به زودی مشکل ایجاد شده حل خواهد شد.
وی در پاسخ به اینکه آیا امکان یک طرفه کردن بلوار انقلاب وجود دارد، گفت: اجرا این طرح نیازمند نامه نگاری و اخذ مجوز است و فعلا یک طرفه کردن این بلوار در برنامههای شهرداری نیست.
این مسئول با اشاره به آخرین وضعیت طرح پیاده راه رجایی شهر توضیح داد: اول قرار بود تمام خیابانهای اصلی رجایی شهر پیاده راه شود ولی مصوبه تغییر کرد.
کمالی روستا گفت: با این اوصاف پیاده راه سازی خیابان اصلی رجایی شهر تا خیابان هشتم نهایی و اجرایی شده است.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید