پ
پ

رئیس دانشگاه با اعلام آغاز پویش تغذیه سالم در البرز گفت: مصرف نمک در البرزی ها ۲ برابر میزان مطلوب است
دکتر شهرام صیادی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: اصلاح سبک زندگی به ویژه داشتن شیوه غذایی سالم یک راهکار مهم و اولین قدم برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر مانند فشارخون و دیابت است.
وی ادامه داد: پویش ملی تغذیه سالم همزمان با سراسر کشور از ۱ لغایت ۱۵ بهمن ماه در البرز با دو شعار "انتخاب همه نمک کم ، اما تصفیه شده یددار "و "ازکودکی تاپیری ،لبنیات دوست سلامتی " آغاز می شود.
دکتر صیادی با بیان اینکه میزان نیاز نمک در فرد سالم ، حدود ۳ تا ۵ گرم در روز (نصف قاشق مرباخوری) است ، افزود: حداقل مصرف روزانه نمک در البرز ۹.
۵۲ گرم یعنی ۲برابر میزان مطلوب است.
تبلیغات زیادی برای استفاده از نمک های غیر تصفیه و بدون ید با عناوین نمک های دریا ،رنگی و.
.
می شود که همه این ها باعث به خطر افتادن دستاوردهای ۲۰ساله کنترل وپیشگیری بیماری هاو عقب ماندگی های ناشی ازکمبود ید در فرد می شود.
رئیس دانشگاه ادامه داد: شیر و لبنیات سالم از مواد ضروری درسبد غذایی روزانه افراد است .
تنها ۷.
۷%از مردم استان البرز به صورت روزانه به میزان مطلوب از شیر ولبنیات استفاده می کنند.
طبق جدیدترین آمار مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۶ مصرف شیر در افراد ۱۵ سال و بیشتر در هفته به طور متوسط ۳.
۶۶ لیوان و در سال ۱۳۹۹ ، ۲.
۸ لیوان گزارش شده است واین درحالی است که روزانه ۲تا۳لیوان شیر ولبنیات باید در رژیم غذایی افراد استفاده شود .
وی افزود: چنانچه افراد به میزان مناسب شیر و لبنیات مصرف نکنند درآینده با مشکلات فشار خون بالا، سرطان، پوکی استخوان و حتی شکستگی های متعدد استخوانی وکوتاهی قد نسل جدید روبرو می شویم.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر