کرج- معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: همکاری با نهادهای بینالمللی مانند یونسکو شبکهای از ارتباطات جهانی را به وجود آورد که تاثیر مثبتی بر کشور خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری مهر، غلامحسین محمدی ظهر سه شنبه در آئین افتتاح پروژه علمی آموزشی و به روزرسانی امکانات مرکز تربیت مربی و پژوهشهای سازمان آموزش فنی و حرفهای مستقر در کرج بر لزوم توجه به تربیت افراد توانمند و خلاق تأکید کرد و افزود: پروژه مشارکتی یونسکو با حمایت کوییکا فرصتی بینظیر برای ارتقای سطح آموزش مربیان فنی و حرفهای در کشور است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: این پروژه میتواند بستر مناسبی برای تبادل تجربیات بینالمللی ایجاد کند و مدلهای نوین آموزشی را معرفی کند که میتوانند برای مقابله با چالشهای جهانی مفید باشند.
وی گفت: برای کاستن از چالشهایی نظیر نابرابری در دسترسی به آموزشهای فنی در مناطق محروم و همچنین کمبود منابع مالی و زیرساختهای آموزشی، به همکاریهای گسترده در سطح ملی و بینالمللی نیاز داریم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور تقاضا محوری آموزشها، مشارکتجویی در همکاریها و تنظیمگری مقررات را از جمله اهداف همکاریهای بین المللی نام برد و افزود: این پروژهها به کاهش نرخ بیکاری، افزایش بهرهوری نیروی کار و در نهایت رشد اقتصادی پایدار منجر خواهند شد.
وی تصریح کرد: ما بر این باور هستیم که آموزشهای فنی و حرفهای میتواند نقشی کلیدی در بهبود وضعیت اقتصادی کشور ایفا کند و دستیابی به این اهداف تنها در سایه تلاشهای مشترک و همکاریهای بینالمللی ممکن است.
جذب سرمایههای خارجی برای به روزرسانی امکانات و آموزشهای مهارتی
معاون وزیر کار بیان کرد: از آنجا که سازمان آموزش فنی و حرفهای به دلیل محدودیتهای مالی در سالهای اخیر دچار عقب ماندگی شده و دریافت سرمایههای خارجی نقش مؤثری در به روز رسانی امکانات و آموزشهای مهارتی این سازمان دارد.
محمدی بیان کرد: پروژه به روزرسانی تجهیزات مرکز تربیت مربی کشور با همکاری سازمان بین المللی یونسکو و آژانس کرهای کوییکا انجام شده که تحول شگرفی در توسعه فعالیتهای این مرکز است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با اشاره به سابقه ۵۰ ساله فعالیت مرکز تربیت مربی کشور افزود: نوسازی این مجموعه میتواند به تحول در فعالیتهای آموزش مهارتی بینجامد؛ پروژه همکاری با مؤسسات بین المللی برای توسعه مرکز تربیت مربی ایران چهار ساله بوده در این مدت ضمن نوسازی کامل باید بتوانیم آموزشها را به روز کنیم.
وی افزود: این پروژه از ۲ سال پیش شروع شده بود که امروز به نتیجه رسیده است؛ ایجاد اشتغال مولد و تأمین رشتههای مورد نیاز کشور در زمینه کشاورزی، فنی، صنعت و خدمات از اهداف مهم این برنامه بین المللی است.
تحول در آموزش نیاز به توسعه زیرساختها دارد
محمدی با اشاره به اینکه همکاری با نهادهای بینالمللی مانند یونسکو، نه تنها سطح دانش و فناوری را ارتقا میدهد بلکه شبکهای از ارتباطات جهانی را به وجود میآورد که تأثیر مثبتی بر کشور خواهد داشت، گفت: امکانات کارگاهی موجود در کشور یک ظرفیت خوب برای توسعه آموزشهای مهارتی است و در تلاش هستیم تا آموزشها روز آمد شود.
وی با تاکید بر اینکه برای تحول در آموزشها به توسعه زیرساختها نیاز داریم که در تلاش هستیم کاستیها را از طریق همکاریهای بین المللی برطرف کنیم، افزود: از تمام ظرفیتها برای تحول در بخش آموزشهای مهارتی کشور استفاده خواهیم کرد تا بتوان نیازهای بازار کار کشور را تأمین کرد.
محمدی گفت: افزون بر توسعه زیرساخت تأسیس رشتههای جدید دیجیتال با محوریت هوش مصنوعی در برنامه کاری بوده و امروز آموزشهای فنی و حرفهای کلید توسعه اقتصادی و اجتماعی است و در دنیای کنونی از مرزهای سنتی فراتر رفته و به عنوان یکی از عوامل اصلی برای توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورها شناخته میشود.
منبع: مهر
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید