پ
پ

فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین C و ویتامین A است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبرآنلاین، فلفل دلمه‌ای، جزو سبزیجات پرفایده است که می‌توان آن را به صورت پخته یا خام مصرف کرد.

فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین C و ویتامین A است که آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی هستند. همچنین دارای فیبر و آب بالایی است که آن‌ را به یک سبزی آبرسان تبدیل می‌کند.

سطوح بالای آنتی‌اکسیدان‌ها در این ماده غذایی، علت خاصیت ضدالتهابی فلفل دلمه‌ای است.

منبع: eatthis

منبع: سلامت نیوز

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر