تصویر

تیتر مهمترین اخبار روز

پیشگیری، آموزش و فناوری: سه‌گانه طلایی فرمانداری فردیس در مبارزه با تخلفات ساختمانی از تندباد تا شب پرستاره روایت‌هایی از حماسه‌ و امید در رونمایی از کتب حوزه ادبیات پایداری استان البرز کنگره شهدای اصناف و بازاریان در البرز برگزارشد رضایت مندی مردم در اولویت برنامه های صنعت برق کشور است ارتباط مستقیم تلفنی شهروندان با مدیرمخابرات منطقه البرز در بستر سامد انسداد چاه های نظرآباد در اجرای طرح تعادل بخشی صورت گرفت راه اندازی تصفیه خانه پساب گام مهمی برای جایگزینی آب شرب در صنایع پایان چشم انتظاری ۳۸ ساله/شناسایی پیکر شهید سلیم‌نژاد طرح های بزرگ عمرانی کرج از رکود خارج شدند وعده تکمیل متروی کرج در حال تحقق است تحقق ۸۰ درصدی تعهدات طرح توسعه آب البرز تردد در راههای روستایی طالقان به حالت عادی بازگشت مشارکت مردمی کلید حفظ میراث طبیعی طالقان کی گفته نوجوانا نمی‌تونن دنیا رو تغییر بدن؟ الهه قدمی ۱۳ ساله با کتابش ثابت کرد می‌تونن! ۵۵ هزار البرزی آموزش های مهارتی فرا گرفتند

معماران بخش تولید و صادرات دولت را در روند اجرای جراحی اقتصادی یاری می دهند
28 شهریور 1401 - 11:27
2
دبیر دبیرخانه مشترک تشکل های نساجی و پوشاک کشور ضمن اعلام آمادگی همکاری معماران بخش تولید و تجارت در روند اجرای جراحی اقتصادی ضرورت تشکیل نشست های هم اندیشی دولتمردان با کارشناسان بخش خصوصی در مسیر رفع چالش ها و ایجاد تحول در اقتصاد کشور را مورد تاکید قرار داد.
ارسال توسط :
پ
پ

دبیر دبیرخانه مشترک تشکل های نساجی و پوشاک کشور ضمن اعلام آمادگی همکاری معماران بخش تولید و تجارت در روند اجرای جراحی ضرورت تشکیل نشست های هم اندیشی دولتمردان با کارشناسان بخش خصوصی در مسیر رفع چالش ها و ایجاد تحول در اقتصاد کشور را مورد تاکید قرار داد.

یدالله مالمیر در جمع خبرنگاران گفت: در شرایط حساس امروز اقتصاد جامعه که با موج گسترده ای از تحریم های ظالمانه مواجه هستیم، ضروری است در تصمیم گیری های اقتصادی از نظرات، دیدگاه ها و نظرات ارزشمند معماران تولید، تجارت و صادرات که کوله باری از تجربیات ارزشمندی را همراه دارند استفاده شود.
وی اقدام شجاعانه دولت سیزدهم در اجرای جراحی اقتصادی را گامی رو به جلو در مسیر پیشگیری از تداوم‌ گسترش رانت و فساد به ارث رسیده از سال های دور و نزدیک عنوان کرد.
مالمیر گفت: موفقیت درحد انتظار در روند اجرای جراحی اقتصادی دولت سیزدهم مستلزم فاصله گرفتن از صدور بخشنامه های کارشناسی نشده و شور و مشورت تیم دولتمردان با معماران بستر تولید، تجارت و صادرات در تصمیمات اقتصادی است.
وی به روند خشکسالی‌های ادامه دار و ایجاد محدودیت جدی در منابع آبی و خاکی و پیش بینی اثرات ناخوشایند آن در تامین نیازهای سال های آتی به تامین مواد غذایی کشور اشاره کرد و ضرورت چاره اندیشی برای رفع این مشکل در آینده پیش رو را مورد تاکید قرار داد.

ضرورت تشویق و حمایت از کشاورزان جهت توسعه کشت پنبه
نایب رئیس اتاق بازرگانی و رییس انجمن صنایع همگن نساجی، پوشاک و چرم البرز در ادامه از محصول پنبه به عنوان مهمترین الیاف مصرفی دنیا نام برد و گفت: طی سال های گذشته به دلیل عدم حمایت و کم توجهی نسبت به برنامه ریزی برای تشویق کشاورزان به کشت پنبه، متاسفانه با مشکل کمبود این کالای استراتژیک مواجه شده ایم.
مالمیر گفت: همانگونه که برای تشویق و ترغیب کشاورزان کشت دانه روغنی یارانه در نظر گرفته شده است، ضروری است حمایت های لازم برای تمایل کشاورزان به کشت پنبه نیز در دستور کار قرار گیرد ، چراکه پنبه یکی از کالای اقتصاد مقاومتی شناخته می‌شود.

کشت فرا سرزمینی تامین کننده مواد غذایی در سال های پیش رو است
وی افزود: نظر به اینکه دولت سیزدهم ارتقای بخش برای تامین امنیت غذایی را در اولویت قرار داده است، ضروری است با حضور فعال در عملیاتی شدن کشت فراسرزمینی برای تامین مواد غذایی آیندگان و نیز حضور پررنگ در بازار صادرات فرآورده های غذایی وارد صحنه شویم.
مالمیر لزوم بهره گیری از نظرات اساتید و معماران عرصه کشاورزی و فعالان صنایع غذایی برای سرمایه گذاری در کشت فرا سرزمینی با استفاده از راهکارهای صحیح و بدون نقص در این زمینه را مورد تاکید قرار داد.
وی اظهار کرد: تامین امنیت غذایی، یکی از مهم‌ترین مسائل مهم در دنیا به شمار می‌رود و بدون شک با افزایش جمعیت کشور و تداوم خشکسالی‌ ها برنامه ریزی در این زمینه باید در اولویت نخست قرار گیرد.
نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز روند افزایش واردات گندم، دانه‌های روغنی، پنبه و انواع نهاده‌های دامی در سال های اخیر را ناشی از کاهش بارندگی و اثرات بروز خشکسالی در برخی مناطق کشور عنوان کرد.
مالمیر گفت: معماران و اساتید علم اقتصاد کشاورزی کشت فرا سرزمینی را راهکاری موثر و کارآمد در مسیر تامین نیاز غذایی کشور، تجاری سازی و تحول در تولید و صادرات می دانند.

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.