پ
پ

در پی فراخوان مرحله نهم ثبت نام و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده،کارگاه آموزشی مباحث امورمالیاتی با همکاری مشترک اتحادیه های صنف قنادان و تالارداران و رستوران داران کرج،در سالن اجتماعات اتاق اصناف کرج برگزارشد.

این نشست آموزشی با حضور هیات مدیره هر دو اتحادیه مذکور، اعضای تحت پوشش در رسته های آشپزخانه ها و کترینگ(غذای بیرون بر، از اتحادیه تالار و رستوران)وکافی شاپ ها(از اتحادیه قنادان) و جناب آقای صداقت،ممیز کل و مدرس سازمان امورمالیاتی استان البرز برگزارشد.
علی رجب زاده رئیس اتحادیه قنادان کرج و فرشته اکبری،رئیس اتحادیه تالار و رستوران کرج در گفتگویی هدف از برگزاری این دوره آموزشی را آشنایی بیشتر همکاران در رسته های عنوان شده ،با مباحث مالیاتی عنوان کرده و افزودند:موضوع مالیات و نحوه ی محاسبه آن،همواره یکی از دغدغه ها و نگرانی های فعالان صنفی بوده است.
فقدان سیستم اطلاع رسانی جامع و پیچیده بودن برخی مباحث مالیاتی،موجب شکل گرفتن فضایی مبهم در اذهان عمومی،نسبت به مالیات شده است.
ایشان یادآور شدند:برگزاری دوره های آموزشی می تواند،ضمن افزایش اطلاعات، معلومات و تکالیف قانونی مودیان مالیاتی ،فضای مبهم موجود را شفاف و ابهامات را برطرف سازد.
لذا در همین فرصت از تمامی همکاران و اعضای تحت پوشش دعوت می کنیم،در نشست هایی از این دست که توسط اتحادیه ها برگزار می شود،حضور یافته و ابهاماتی را که درخصوص مسائل مختلف دارند، با مسوولان و نمایندگان خودشان در صنف،مطرح کنند.
در بخش هایی از این نشست،آقایان یوسف اکبری و محمد پیرایش کندری(بازرسان دو اتحادیه)با اشاره به وضعیت بازار مواد غذایی و موانع بیشماری که پیش روی فعالان این حوزه وجود دارد،خواستار بررسی دقیق و نگاه کارشناسی به فعالیت اعضای این صنف و توجه به شرایط رقابتی موجود در فضای بازار،از سوی سازمان امور مالیاتی استان البرز شدند

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر