تصویر
میزان ابتلای زنان به تیروئید پنج تا ۱۰ برابر مردان است
08 خرداد 1402 - 16:24
2
فوق تخصص غدد و متابولیسم بزرگسالان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز اعلام کرد: طبق بررسی های علمی میزان ابتلای زنان به بیماری تیروئید بین پنج تا ۱۰ برابر مردان تشخیص داده شده است.
ارسال توسط :
پ
پ


فوق تخصص غدد و متابولیسم بزرگسالان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز اعلام کرد: طبق بررسی های علمی میزان ابتلای زنان به بیماری تیروئید بین پنج تا ۱۰ برابر مردان تشخیص داده شده است.

دکتر رقیه برجی به مناسب روز جهانی تیروئید و هفته مقابله با این بیماری (چهارم تا دهم خرداد ماه) در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیماری تیروئید نسبت به سایر بیماریهای غدد درون ریز پس از دیابت دومین بیماری شایع در جامعه است .
وی ادامه داد: این بیماری در باروری یا نازایی و سقط جنین تاثیرگذار است که درمان سریع این بیماری پس از شناسایی علائم اولیه ضروری است.
برجی گفت: امروزه بیماری کم کاری تیروئید نسبت به پرکاری آن در جامع شایع تر است که مهمترین راه پیشگیری از این بیماری مصرف نمک یددار است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان کرد: امروزه استفاده از نمک دریا کمتر در سفره مردم دیده می شود در حالیکه مصرف مناسب این نمک در پیشگیری از بیماری تیروئید موثر است.
وی افزود: خستگی مفرط، ‌ریزش مو، خشکی و خارش پوست، اختلالات قاعدگی، اختلالات ناباروری، کاهش میل جنسی، اختلال در دستگاه گوارش، یبوست، اختلالات خواب، پف دور چشم و افزایش وزن از علائم کم کاری تیروئید به شمار می رود.
این فوق تخصص غدد تاکید کرد: تشخیص به موقع تیروئید به ویژه از دوران نوزادی در درمان و کنترل آن تاثیر گذار است.

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.