اعضای کارگروه برگزاری جشنوارهی قصهگویی«ایران کوچک در البرز قوی» در نشست هم اندیشی ویژهای ضمن مشخص کردن سطح همکاری هر دستگاه، در خصوص نحوهی اجرای این جشنواره بحث و تبادل نظر کردند.
، مهری فلاح، سرپرست کانون استان و رییس جشنواره در ابتدای این جلسه برگزار شد، در خصوص فعالیت قصهگویی در کانون، انتقال غیر مستقیم پیامهای اخلاقی و اثر بخشی آن برای حاضران سخن گفت.
وی با اشاره به برگزاری موفق مرحلهی استانی بیست و چهارمین جشنوارهی بینالمللی قصهگویی در البرز، به تجربیات ارزندهی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این حوزه به عنوان مهمترین نقطهی قوت آن اشاره کرده و افزود خوشبختانه داوران جشنواره که از اساتید به نام و مطرح این هنر هستند معتقد بودند که البرز در حوزهی کیفی بسیار روند رو به رشدی را طی کرده است و این میزان رشد قابل توجه است.
این مقام مسؤول در ادامه به روند طی شده برای جشنوارهی استانی قصهگویی هم اشاره کرده و افزود شیوهنامهی این برنامه از سوی کارشناسان کانون با در نظر گرفتن معیارهای قصه و قصهگویی تدوین شده و در ادامه و پس از طراحی پوستر، مکاتبهای با تمامی ادارات کل استان صورت گرفته و جشنواره به صورت کامل معرفی شده است.
ایجاد فضای مجازی مناسب برای ثبت نام و ارسال اثر دیگر موردی بود که سرپرست کانون به آن اشاره کرد.
آمادگی کانون برای برگزاری دورههای آموزشی برای علاقه مندان
فلاح در ادامهی این نشست از وجود ظرفیت و توانمندی های قابل توجه کانون در حوزهی قصهگویی سخن گفت و افزود آمادگی داریم تا با برگزاری کارگاههای آموزشی زمینهی حضور کیفیتر علاقه مندان در این جشنوارهی استانی را فراهم کنیم و با استفاده از مربیان و کارشناسان مقدمات انتخاب و پرداخت قصه و قصهگویی را برای مخاطبان انجام داده و راهنماییهای لازم را به هم استانیهای عزیز ارایه دهیم.
این مقام مسؤول از تمام اعضای کارگروه خواست با حمایت همه جانبه از کانون، زمینهی اجرای جشنوارهی بسیار خوبی را در استان فراهم کنند.
قصهگویی راهی برای انتقال غیر مستقیم پیامها و آموزههای تربیتی
نرمین کریمی کارشناس فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز و دبیر اجرایی جشنواره نیز از کارکرد قصهگویی در فعالیتهای تربیتی سخن گفت و افزود قصهگویی راهی برای انتقال غیر مستقیم پیامها و آموزههای تربیتی به کودکان و نوجوانان است و مربیان کانون همواره از این هنر بهرهی کافی بردهاند.
وی ضمن تشریح بخش به بخش شیوهنامه اجرایی از تمامی علاقه مندان خواست تا با مراجعه به نشانی اینترنی جشنواره، ضمن مطالعهی فراخوان، پس از ثبت نام اثر خود را بارگذاری و ارسال کنند.
وی همچنین به تشریح شرح وظایف اعضای کارگروه و دیگر هماهنگیهای لازم پرداخت.
نمایندگان سازمانهای عضو کارگروه نیز در پایان به بیان نظرات خود پرداخته و پیشنهادات اجراییشان را مطرح ساختند.
استفاده از ظرفیتهای تبلیغی تمام سازمانهای عضو، انجام تبلیغات محیطی در استان، انتشار پوستر جشنواره در فضاهای مختلف، ترغیب کارکنان دستگاهها و مخاطبان به حضور در جشنواره، برنامه ریزی برگزاری نشستهای کارگاهی آموزشی و استفاده از تجارب همکاران کانون در این خصوص، استفاده از ظرفیتهای رسانهای استان، اطلاعرسانی گسترده به دانش آموزان مقطع متوسطهی اول و دوم، تهیهی موشن گرافی و ویدیوهای کوتاه ترغیب کننده از جمله مواردی بود که توسط این عزیزان مطرح شد .
لازم به توضیح است که جشنواره قصهگویی «ایران کوچک در البرز قوی» یکی از بخش ای جشنوارهی استانی البرز قوی است که به پیشنهاد استاندار محترم و با حضور تمامی سازمان ها و دستگاههای اجرایی استان به منظور ایجاد روحیهی نشاط در آحاد مردم در حال اجراست .
علاقهمندان جهت مطالعه شیوه نامه تکمیلی ، ثبت نام و ارسال اثر به نشانی زیر مراجعه کنند .
همچنین نماینده انجمن قصهگویی کانون استان با شماره تماس ۰۲۶۳۴۵۷۳۲۴۴ همه روزه به جز ایام تعطیل از ساعت ۹ تا ۱۵، پاسخگوی سوالات علاقه مندان خواهد بود .
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید