پ
پ

رئیس ج گفت: مسابقات دفاع سه دقیقه‌ای پایان نامه روشی برای ارتباط کوتاه و موثر بین ایده پردازان و سرمایه‌گذاران و کمک به تجاری سازی ایده‌هاست.

احمدرضا فیروزی با اشاره به برگزاری آنلاین این دوره از مسابقات دفاع سه دقیقه‌ای از پایان نامه به دلیل شیوع کرونا، گفت: این مسابقات از سال ۲۰۰۸ توسط دانشگاه کوئینزلند استرالیا شروع شد و در سال‌های بعد در دانشگاه‌های مبدا جهانی گسترش یافت.
در ایران، سال ۹۵ سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی این مسابقات را بومی سازی کرد که تاکنون در پنج دوره شاهد برگزاری آن بوده‌ایم.
وی افزود: در مسابقات دفاع سه دقیقه‌ای پایان‌نامه، هدف این است که از کمترین زمان برای ارائه و استفاده بهینه از کار علمی‌ در جهت تجاری‌سازی ایده استفاده کرد.
وی با اشاره به پیشینه سنت ایجاز گفت: ایجاز و اطناب همواره در ادبیات مورد استفاده قرار گرفته است.
برخی مواقع نیاز به تفصیل و به درازا کشیدن سخن داریم و مواقعی هم نیازمند استفاده از روش‌هایی هستیم که با کمترین کلمات بتوانیم برای بیان مقصود استفاده کنیم.
در کتاب‌ها نیز این رویه وجود داشته و بسیاری از مواقع مطالب کتاب‌ها خلاصه شده تا دانش با بیان مختصرتری دانش انتقال داده شود.
به گفته این مسئول مسابقات پایان نامه سه دقیقه ای نیز با هدف توانایی بیان مختصر پایان نامه در مواقع لازم، مخصوصا برای تجاری سازی ایده انجام می‌شود.
وی اضافه کرد: هدف اصلی این موضوع ارتباط موثر بین صاحب ایده و پایان نامه با سرمایه گذاران در کمترین زمان ممکن است.
فیروزی در پایان با اشاره به حضور حدود ۲۰ نفر در مسابقات امروز تصریح کرد: امیدوارم صنایع و سرمایه گذاران بتوانند از ایده ها استفاده کنند و شاهد خروجی مناسب این مسابقه باشیم.

گفتنی است در این دوره از مسابقات میلاد رسولی با عنوان تحقیق «بررسی اثر انتخابی جت پلاسمای فشاری اتمسفری و داروهای شیمی درمانی کربوپلاتین و پاکلی تاکسل بر روی سلول های نرمال و سرطانی تخمدان» در رشته کارشناسی ارشد فیزیک اتمی و مولکولی دانشگاه خوارزمی نفر اول شد.
غزاله محبی تفرشی با دکتری تخصصی زمین شناسی – آبشناسی دانشگاه خوارزمی با عنوان تحقیق «ارزیابی تاثیر خصوصیات هیدروژئولوژی دشت ورامین بر فرونشست با تکیه بر مدل های ریاضی» به عنوان نفر دوم معرفی شد.
نسیم گلستان نژاد با کارشناسی ارشد زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه خوارزمی با عنوان تحقیق ـطراحی، سنتز و بررسی خواص ضد سرطانی نانوذرات اگزالی پالادیوم زیست سازگار به کمک عصاره زردچوبه در مقابل سلول های سرطان کولورکتال HCT۱۱۶» سوم شد.
منبع ایسنا

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر