پ
پ

مدیر منطقه یک شهرداری کرج گفت: با شناسایی نقاط حساس و پرتردد منطقه به‌منظور پیشگیری از رخدادهای احتمالی از جمله آب‌گرفتگی، یخ‌زدگی و .
.
.
تمامی تجهیزات متناسب با این شرایط، در محل‌های از پیش تعیین شده مستقر شده است.

محمد گروسی اظهار کرد: نیروهای خدمات شهری برای رفع مشکل آب‌گرفتگی معابر و باز کردن کانال‌ها، جداول و جلوگیری از ایجاد مشکل برای تردد شهروندان در آمادگی کامل هستند.

گروسی گفت: با شناسایی نقاط حساس و پرتردد منطقه به‌منظور پیشگیری از رخدادهای احتمالی از جمله آب‌گرفتگی، یخ‌زدگی و .
.
.
تمامی تجهیزات متناسب با این شرایط در محل‌های از پیش معین‌شده مستقر شده تا در زمان بحران مورداستفاده قرار گیرد.
مدیر منطقه یک شهرداری کرج خاطر نشان کرد: با توجه به کاهش دمای هوا و بارش نزولات آسمانی طی روزهای آتی، نیروهای خدمات شهری منطقه یک‌جهت ارائه خدمات و بازگشایی معابر در زمان بروز مشکلات احتمالی با آمادگی کامل و استقرار کلیه امکانات و ماشین‌آلات برف‌روب و ماسه و نمک‌پاش در آماده‌باش قرار دارند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.